Családi dráma a Bódi családban:

Évek óta nem beszél az édesapjával Bódi Guszti legidősebb fia. A fiatalabbik Bódi Guszti a ma esti Séfek Séfe című műsorban lesz látható, ahol főzőtudománya bemutatása mellett elmeséli azt is, miért romlott meg a kapcsolata az édesapjával, amiről most egy interjúban is mesélt.

„Minden szakmában vannak rivalizálások. Nálunk is voltak összezörrenések a hiúságunk miatt” – mondta Bódi Guszti legidősebb fia, aki kifejtette: évek óta nem tartja a kapcsolatot az édesapjával, aminek szerinte az egyik oka, hogy nem tudta tartani a lépést a szüleivel.

„Ez különösen azért fáj, mert számomra ők a legnagyobb emberek a világon! Soha nem kellett külön lennünk egymástól, de ez a mostani távolság megőrjít egy kicsit. Bármikor meglátok egy közös képet a családról, amin nem vagyok rajta, valahogy egyből összetörik a szívem. Nekem is ott lenne a helyem” – mondta az ifjabbik Bódi Guszti, majd hozzátette:
Úgy érzem, én is és apám is megbukott mint édesapa. Én sem tudok annyira ott lenni a gyerekeimnek, ő sem. Valahogyan egyedül engem felejtett el. Egyedül maradtam, atyátlanul – vallotta be a Borsnak a Séfek Séfe idei évadának versenyzője.

Az idősebbik Bódi Guszti is megszólalt az ügyben, aki azzal kezdte, nem érti, hogy a fia miért gondolja úgy, ahogy, és bár tiszteletben tartja a véleményét, ő maga úgy véli, mindenkivel hibátlan a kapcsolata.


error: Content is protected !!