Celeb vagyok, ments ki innen! Ők szerepelnek az új évadban, itt a lista őket láthatjuk:

Celeb vagyok, ments ki innen! Ők szerepelnek az új évadban, itt a lista őket láthatjuk:

Lehull a lepel a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadának további versenyzőiről, akik mindenre elszántan vágnak neki a kolumbiai dzsungelnek és azt hiszik, hogy felkészültek Sebestyén Balázsra és Vadon Janira.

Az már kiderült, hogy október 17-től Janicsák Veca, Nyári Dia, Lengyel Ferenc és Curtis szembe néznek a dzsungel kihívásaival a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadában az RTL Klubon.

Most arra is fény derül, hogy kivel kell osztozniuk kolumbiai táboruk „kényelmén” és a szűkös étel adagokon. A celeb próbáló versenyben részt vesz Tallós Rita színész-rendező, Molnár Nini divattervező, Schumacher Vanda színésznő, Jázmin Viktória modell, az influenszer Merci, Kocsis Tibor énekes, Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász, Múcska Gergő gazda, valamint egy titokzatos játékos is csatlakozik a versenyzőkhöz, akinek a kilétét csak később fedjük fel.
A versenyzők dzsungel létét Vadon Janin és Sebestyén Balázson túl most is alakíthatják a nézők, akik szavazhatnak, hogy kimentik-e kedvencüket a vadonból, vagy éppen újabb megpróbáltatásoknak teszik ki.

A küzdelem tehát hamarosan megkezdődik a dzsungel királya, vagy éppen királynője címért. Celeb vagyok, ments ki innen! október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától az RTL Klubon. Az adások visszanézhetők az RTL Moston.

 

error: Content is protected !!