Az RTL Klub bejelentette: Hatalmas változás az X-Faktorral kapcsolatban

Fontos hírt közölt az RTL Klub a hivatalos közösségi oldalán: az X-Faktorral kapcsolatban egy rendkívüli bejelentést tettek, amelyből kiderült, hogy nem csak szombaton, de most vasárnap este is adni fogják a tehetségkutató Mentorházas részeit a tévében. Azt is elárulták, hány órakor kezdődik a műsor.

Az X-Faktor az egyik legizgalmasabb pontjához érkezett, hiszen a 6 versenyzőből mindössze 3 maradhat minden mentor csapatában a Mentorház után, így Puskás Petinek, Herceg Erikának, Gáspár Lacinak és ByeAlexnek arról kell döntenie, kik kerülnek be az élő showba a Top 12 közé. Az utóbbi kettő tegnap este ki is választotta két fix emberét, viszont másik két énekest a mentortársakra kellett bízniuk, így az idei szabályok értelmében ők már nem dolgozhatnak velük, maximum a többiek közül „csaphat le” rájuk valaki.
Az RTL Klub most egy rendkívüli bejelentést tett, amely minden nézőt érint. Az X-Faktorral kapcsolatban a hivatalos Instagram-oldalukon tették közzé a hírt, mégpedig hogy az eddigiekkel ellentétben nem csak szombaton, hanem ma este is látható lesz a műsor a tévében, miszerint szombat és vasárnap leadják a Mentorházas részeket. Így tehát este 20 órától ismét izgulhatnak a rajongók a kedvenceikért!


error: Content is protected !!