RENDŐRSÉGI KÖZLEMÉNY: Ellopták a súlyos beteg kis Zente kezelésére összegyűjtött összeg egy jelentős részét!!! Felháborító >>>

RENDŐRSÉGI KÖZLEMÉNY: Ellopták a súlyos beteg kis Zente kezelésére összegyűjtött összeg egy jelentős részét!!! Felháborító >>>

Ilyen híreket osztanak a Neten!!! Ne dőlj be KAMU ….

Ezt osszátok meg, hogy ne verjenek át senkit!!!

Szóval ez KAMU hír amit írnak….

Ép ésszel felfoghatatlan ami most délután történt. Az elmúlt napokban szinte az egész ország összefogott a súlyos és ritka SMA betegségben szenvedő kis Zentéért, akinek hivatalosan tegnap gyűlt össze a 700 millió forintos kezelésére a pénz.

A 444.-hu legfrissebb információi szerint azonban ma délután tragédia, sőt mi több, leírhatatlan aljasság történt: azon alapítvány számláját, amit a család a gyógykezelésre hozott létre a mai nap ismeretlen tettesek (hackerek) feltörték és több millió forintot (jelen állás szerint 300 millió) tulajdonítottak el.

A rendőrség kiberbűnözési osztálya jelenleg is vizsgálja a történteket. Mi szívből reméljük, hogy csak valami tévedésről vagy rendszerhibáról van szó ám jelen állás szerint valóban illetéktelen behatolás történhetett. A cikkünket folyamatosan frissítjük amennyiben új információ lát napvilágot az esettel kapcsolatban.

A Kamu hírt a www.blikkruzs.me közölte, átverés!!!

Zente pénze megvan, és reméljük meggyógyul a kisfiú……..

error: Content is protected !!