Akár 1-2 millió forintért vehetsz saját családi házat ( újat vagy használtat) teljes berendezéssel, amerikai konyhás nappalival, kandallóval! Akár 1 hét múlva már a kezedben lehet a kulcs az új otthonodhoz! Itt vannak a legfontosabb részletek :

Akár 1-2 millió forintért vehetsz saját családi házat ( újat vagy használtat) teljes berendezéssel, amerikai konyhás nappalival, kandallóval! Akár 1 hét múlva már a kezedben lehet a kulcs az új otthonodhoz! Itt vannak a legfontosabb részletek :

A Mobil-Homes Kereskedelmi Kft. 2009-ben kezdte meg működését. A cég székhelye és telephelye Ászáron található. Cégünk Angliából illetve Hollandiából importál legfőbbképp használt mobilházakat magánszemélyek és cégek számára.

A mobilházak népszerűsége folyamatosan növekszik hazánkban is, így egyre többen használják nyaralónak, illetve hétvégi háznak, irodának. Ennek oka az ár/érték arányban, valamint a felhasználhatóságában rejlik. A mobilházak ára nagyon kedvező, egy újonnan épített nyaralónak a töredékébe kerül. Kiválóan alkalmas lehet a telepítése olyan területekre, amelyek ártérben helyezkednek el. Mivel bármikor elszállítható, így nincs kitéve annak a veszélynek, hogy az áradó folyó kárt tegyen benne, illetve lakhatatlanná tegye azt.

Erősségünk a szolgáltatás minőségében, megbízhatóságában és a kedvező árban rejlik.

Mára már kijelenthetjük, hogy Magyarországon cégünk rendelkezik a legnagyobb mobilház készlettel. Leendő ügyfeleink az 50-60 db-os készletből azonnal választhatnak.

Célunk elsősorban azon vevőink kiszolgálása, akik nyaralóra, illetve hétvégi házra vágynak, azonban tekintve a jelenlegi gazdasági körülményeket, kiváló megoldásnak bizonyulhat lakhatási problémák áthidalására is. Nyugat Európában, valamint az Egyesült Államok tengerparti területein a mai napig nagyon elterjedtek és népszerűek a mobilházak, melynek oka, hogy a vásárlók a megrendeléstől számított 1-2 héten belül átvehetik a kulcsokat, és be is költözhetnek saját mobilházukba. Vagyis nem kell hónapokig, esetenként egy, másfél évig is várniuk, hogy a lakásuk, nyaralójuk elkészüljön.

Szaktanácsadás

MEGTEKINTÉS:

2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 48.

EMAIL:info@mobil-homes.huÉPÍTÉSÜGY:epitesugy@mobil-homes.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan történik a szállítás?

A szállítás a vevővel előzőleg egyeztetett időpontban teherautóval, illetve trélerrel történik a kívánt helyszínre.

Megrendelés után mikorra várható a szállítás?

Hirdetés

A megrendelés után 2 héten belül.

Lehet-e hitelre mobilházat vásárolni?

Nem, mert a mobilház nem szolgál fedezetként, így a hitel nem megoldható.

Milyen készletből választhatok?

A honlapunkon szereplő mobilházak lefedik a teljes választékot. Az archívumban található mobilházak nem rendelhetőek. A megtekinthető mobilházak mindegyike megvásárolható.

Kell-e alap a mobilháznak?

Nem szükséges, csak az alátámasztási pontokon igényel egy járólapnyi (50×50 cm-es) betonlapot.

Szigeteltek-e a mobilházak?

Igen, hungarocell, vagy salakgyapot szigetelésük van. Fontos tudni, hogy ez az alapszigetelés nem teszi lehetővé, hogy télen is megfelelő védelmet nyújtson a hideg időjárás ellen. Az újabb típusok már hőszigetelt nyílászárókkal készülnek. Utólag is van lehetőség a mobilház falainak szigetelésére. A ház utólagos szigetelését ajánlatos a telepítés után elvégezni.

Hol tudom megtekinteni a mobilházakat?

Az Ászári telephelyen lehet előzetes egyeztetés után.

Mit jelent a “téliesített mobilház” ?

Hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, központi- vagy elektromos fűtéssel felszerelt.

Hirdetés

A mobilház leírásánál feltüntetett méretek a ház teljes hosszára vonatkoznak?

Igen, a mobilház leírásában szereplő méretek a mobilház teljes hosszát adják meg, így abba a vontató rész is beletartozik.

A leszállítás előtt megtekintik a helyszínt?

Amennyiben a vevő megítélése szerint a kívánt helyszín nem megfelelő a mobilház elhelyezésére, úgy lehetőség van a helyszín előzetes megtekintésére.

Léteznek 50 nm feletti mobilházak?

Igen léteznek. Vannak olyan gyártók, amelyek készítenek akár 85 nm-es házakat is.

.

Hollandház 949D

Megérkezett!

1 195 000 HUF

 

Hollandház 1061D

Megérkezett!

1 200 000 HUF

 

Hollandház 1071D

Hamarosan érkezik!

1 200 000 HUF

Hollandház 950D

Megérkezett!

1 295 000 HUF

 

error: Content is protected !!