A 72 éves bácsi egy viskóban lakott – aztán jön két idegen és megtette azt amire az állam képtelen volt >>>

A 72 éves bácsi egy viskóban lakott – aztán jön két idegen és megtette azt amire az állam képtelen volt >>>

A román fővárosban Bukarestben áll egy viskó, ami valamikor biztos kellemes lakóhely lehetett. Sajnos mostanra azonban inkább egy roskadozó házra hasonlít és az ember el sem tudja képzelni, hogy létezik olyan ember aki ebben lakna. Ezt a házat azonban lakják. A 72 éves Ion Negrila lakik itt.

Ion évtizedeken keresztül lakott ebben a házban. 2006-ban a házban tűz ütött ki és az épület nagy része leégett, de Ion nem tudta régi állapotába visszaállítani az épületet. A ház egyre rosszabb állaptban volt, sokan Ion házához vagy a környékére rakták le a szemetüket.

Ion a médiában is megjelent, nemsokára már a Facebook-ra is felkerült története. Két fiatal férfi is olvasott róla és úgy döntöttek, segítenek az idős férfin.

Először is több munkát vállaltak és így lassan 1000 eurót gyűjtöttek össze. Természetesen tudták, hogy ez nem túl sok pénz, de fantasztikus megoldással sikerült egy új kis otthont kialakítani a bácsinak és még a szekrényét megtöltötték.

A bácsinak nem kellett az állam segítsége, de ennek a kedves gyűjtőakciónak nem tudott ellenállni. Mikor meglátta, mit sikerült a két vadidegen fiúnak elintézni, egyszerűen szóhoz sem jutott.

 

error: Content is protected !!