Hatalmas a baj, elöntötte a Magyar sztár házát a víz most menekül ezekben a percekben!

árvíz kép csónak

Hatalmas a baj, elöntötte a Magyar sztár házát a víz most menekül ezekben a percekben!

Hatalmas a baj, elöntötte a Magyar sztár házát a víz most menekül ezekben a percekben! Varga Viktor otthonában egyik percről a másikra jókorára emelkedett a vízszint, hiszen ártérre építtette a házát, amelynek az alsó része már szó szerint úszik. Az énekes a bokszedzéseire is kenuval fog járni, ugyanis másképp nem tud kijutni az otthonából. Videókon mutatta meg, milyen brutális a helyzet.

Legfontosabb hírek, árvíz Magyarországon 2024 >>





Országszerte nagy a készültség, amióta árad a Duna: jelenleg 1677 katona dolgozik a gátakon az árvízi védekezés miatt, de ha szükséges, ezt a számot 4000-rel tudják növelni mindössze 24 óra alatt. A környező országokban is óriási a pusztítás, számos városban próbálják menteni a menthetőt, de néhány helyen a homokzsákok sem segítenek. Az egyik legsúlyosabb most a 25 ezres település, Klodzko helyzete Lengyelországban. A kisvárost ugyanis egy gátszakadás miatt gyakorlatilag elsöpörte az árhullám. Pilismaróton is riadót fújtak, mivel éjjel belépett Magyarországra az árhullám legmagasabb vízszintje és nagy veszélynek van kitéve a község.

Veszélyben Viktor háza

A Duna már a budapesti rakpartot is elöntötte, így újabb utakat kellett lezárni. Varga Viktor – aki köztudottan ártérre építkezett – már tegnap közzétette a segélykiáltását, miszerint pár órája maradt csak, mielőtt eléri az otthonát az árvíz. Az énekes már két napja nem alszik, folyamatosan dolgozik a ház körül, édesapja és barátai is segítenek neki. Elvitték a járműveit, a földszinten leszerelték a klímát és a bojlert, fát pakoltak, illetve az óriási üvegablakokat is egy emelettel magasabbra helyezték. Viktor jól érezte, hogy nem sok ideje van hátra a pusztító árvízig: már be is tört a Duna a házába, amelyről az egy napig megnézhető Instagram-történetében osztott meg videókat.




Mint egy erdei patak – írta az egyik felvételhez.

A következő képkockákon még ijesztőbb a helyzet, hiszen a teljes alsó szintjét már elborította a Duna és egyre csak emelkedik a vízszint.

Micsoda Niagarák alakulnak percek alatt – véleményezte a helyzetet Viktor, majd egy timelapse videón is megmutatta, milyen gyorsan tört be hozzá az árvíz.

Később a tőle megszokott higgadtsággal ült ki az otthona felső szintjére ebédelni egy hintaágyba, végül újabb videót tett közzé, melyen az látszik, hogy kenuval indul a Sztárbox edzéseire.

error: Content is protected !!