RIADÓZTATTÁK az újságírókat! Michael Schumacher felesége nyilatkozott a pilótáról! Bármilyen nehéz feldolgozni, sajnos ez a helyzet….

RIADÓZTATTÁK az újságírókat! Michael Schumacher felesége nyilatkozott a pilótáról!

Bármilyen nehéz feldolgozni, sajnos ez a helyzet….

Schumacher feleségének elkeserítő nyilatkozata a pilóta állapotáról: nem sok reményre ad okot
A volt Forma 1-es pilóta felesége megtörte a csendet, de nem sok jóval kecsegtet, amit mondott.-írja a https://www.blikk.hu/

Bár időnként úgy tűnik, mintha talán kicsit jobban lenne – néha kiszivárognak hírek arról, hogy Mallorcára viszik nyaralni, vagy hogy házának teraszán üldögélve nézeget – felesége, Corinna most lelombozta a kedélyeket. Az asszony ugyanis kiadott egy közleményt.

– Bármilyen nehéz is feldolgoznia az embereknek, a médiában már soha többé nem fogják viszontlátni – áll az üzenetben.

2013. december 29-én a délelőtti órákban a franciaországi Méribelben síelés közben súlyos balesetet szenvedett. A szemtanúk feltételezései szerint két sípályát összekötő részen egy kőnek ütközött, amely felrepítette a levegőbe és egy sziklára esett.[64] A balesetnél 14 éves fia, Mick is ott volt. Súlyos sérülésekkel szállították a grenoble-i kórházba. Később elvesztette az eszméletét és kómába esett.[65] Még aznap megoperálták, hogy csökkentsék a nyomást a koponyájában.

Másnap, december 30-án ismét megműtötték, és eltávolították a bal agyféltekében keletkezett vérömlenyt.[66] A második műtét után állapota javult, de még mindig életveszélyes volt. A műtétek után mesterséges kómában tartották a hétszeres világbajnokot. Állapotát sok spekuláció övezte, és ezt a hivatalos bejelentések hiánya csak súlyosbította. 97 nappal a balesete után, április 4-én menedzsere, Sabine Kehm nyilatkozatában közölte, hogy a Schumacher az ébredés jeleit mutatja.[67] Ezután egy hosszú sajtószünet következett. 170 nappal a balesete után, 2014. június 16-án, bejelentették, hogy Schumacher felébredt a kómából, és elhagyhatta a grenoble-i kórházat. Átszállították a svájci Lausanne-ba, ahol a helyi egyetemi kórházban folytatódik a rehabilitációja.

Jelenleg otthonában Svájcban ápolják!

 

 

error: Content is protected !!