5 perce érkezett a hír – Fontos bejelentést tett Orbán Viktor!

5 perce érkezett a hír – Fontos bejelentést tett Orbán Viktor!

5 perce érkezett a hír – Fontos bejelentést tett Orbán Viktor! Orbán Viktor erről a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának péntek reggel, a brüsszeli Közmédia Központban adott interjúban beszélt.
Mi most azt akarjuk, és ezt is fogom javasolni, hogy legyen egy újabb nemzeti konzultáció – fogalmazott a kormányfő. A nemzeti konzultáció egy jó eszköz, arra való, hogy feltegyük a nagyon komoly kérdéseket, most is van 10-11 komoly kérdés, és az embereknek adjunk lehetőséget arra, hogy elmondják a véleményüket.

Szigorítás jön a B kategóriás jogosítványoknál! >>

A rendszeresen beérkező milliós válaszszám

„létrehoz egy nagy támogatottságot a kormány mögött, és akkor a kormány magabiztosan és kellő erőpozícióból tárgyalhat Brüsszelben, akkor is, ha orkánszerű ellenszélben kell ezt tennie”.

Minimálbér 2024!

Az EP-választáson meg kell találni azokat a vezetőket, akik össze tudják hangolni a miniszterelnökök munkáját és egy adott, jól kijelölt célra, irányba tartsanak. A vezetők személyén kívül még egy sor dolgon változtatni kell szerinte: ilyen a migrációs kérdés, vagy az, hogy Brüsszel kritizálja Magyarországot „képtelen gazdasági ötletekkel”.

Nem babra megy a játék – sommázott. Szerinte meg kell erősíteni a kormányt, így kell egy újabb nemzeti konzultáció.

Így, ezzel a felhatalmazással Orbán azt mondta. Be fogja tudni navigálni a magyarok hajóját a jó kikötőbe.error: Content is protected !!