5 NAPON ÁT LESZ INGYENES ÉTELOSZTÁS >> TÖLTÖTT KÁPOSZTA, KOLBÁSZ, KENYÉR, TEA, SZALONCUKOR, GYÜMÖLCS!

5 NAPON ÁT LESZ INGYENES ÉTELOSZTÁS >> TÖLTÖTT KÁPOSZTA, KOLBÁSZ, KENYÉR, TEA, SZALONCUKOR, GYÜMÖLCS!

Öt napon át oszt ételt az Ökumenikus Segélyszervezet Budapesten

Napi ezer adag meleg ételt oszt ki Csepelen az Ökumenikus Segélyszervezet, a hagyományos adventi-karácsonyi “szeretetvendégségbe” hétfőtől péntekig várják a rászorulókat – közölte a segélyszervezet hétfőn az MTI-vel.

Karácsony előtti napokban osztják majd ki >>>

A hajléktalanoknak, rossz szociális körülmények között élő családoknak a segélyszervezet munkatársai, támogatói és önkéntesek osztják ki a Pensio Minőségi Közétkeztetés Kft. által készített ételadagokat. A menü töltött káposzta tejföllel, kolbásszal és kenyérrel, valamint tea, szaloncukor és gyümölcs – írták a közleményben.

A helyszínen feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat. A hétfői nyitó rendezvényén részt vett Németh Szilárd (Fidesz) országgyűlési képviselő, Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere, Schmitt Pálné Makray Katalin, a volt köztársasági elnök felesége és Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója

A közlemény szerint a fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet “szeretet.éhség.” országos adventi pénzadomány-gyűjtéséhez.

error: Content is protected !!