4 ingyenes, homokos strand itthon: gyönyörű környezetben csobbanhattok ingyen, és a büfék is olcsók!!!

Körös-torok szabadstrand

Csongrádban, a Hármas-Körös és a Tisza találkozásánál található az Alföld tengerpartjaként is emlegetett Körös-torok szabadstrand, ahol nyaranta, alacsony vízállás esetén láthatóvá válik a folyó jobb oldalán a homokpart. A mediterrán hangulatról a víz mellett sorakozó, szalmából készült napernyők gondoskodnak.

A víz lassan mélyül, tiszta, de a folyó sodrásával számolniuk kell a fürdőzőknek. Az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtottak végre a területen, mosdókonténereket és biciklitárolót is létesítettek.

Domb Beach Strand

Kecskeméten, a Záportározói-tónál építették ki a Domb Beach Strandot, ahol 150 méteres, homokos, napfényes part várja a csobbanni vágyókat. Az aktív kikapcsolódásról vízisí, wakeboard és strandröplabdapálya gondoskodik, a kisebbek részére játszóteret hoztak létre.

A belépőjegy a 2022-es szezonban 1400 forint, hatéves kor alatt ingyenes. Hétfőtől péntekig 16:00 után 800 forint.

Demjéni Termáltó Fürdő

A Demjénben található Termáltó Fürdő szándékoltan tengerparti hangulatot idéz. A 3,5 hektáron elterülő élmény- és termálfürdő kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást és pihenést biztosít. A két termáltó 27-28 és 30-32 fokos, közepén egy élményelemekkel rendelkező fürdőházat alakítottak ki. Bent még melegebb, 34-36 fokos gyógyvízben mártózhatnak meg a látogatók. A tó melletti homokos parton napernyők és napozóágyak gondoskodnak a kényelemről. Panorámás szauna, óriáscsúszda, strandröplabda- és teniszpálya is a strandolók rendelkezésére áll.

A felnőttbelépőjegy hétfőtől csütörtökig 2490 forint, pénteken és hétvégén 2890 forint. Gyerek- és nyugdíjasjegy, valamint családi jegy váltására is lehetőség van. Az árak magukban foglalják a parkolást, a korlátlan szauna- és csúszdahasználatot – utóbbi nyáron érvényes.

És itt olcsón jól is lakhattok, már a balatoni és pesti árakhoz képest!!!

D-Beach

A Domonyvölgyi III-as víztározó strandja a D-Beach, ami Budapesttől autóval 30-40 percre található. Itt a homokos parton túl kis pálmafák idézik meg a mediterrán hangulatot. A strand családoknak is ideális, a gyermekeket a homokozáson túl a játszótér is szórakoztatja, a víz pedig sekély és langyos.
error: Content is protected !!