2018-a Családok Éve!!! Sikeresen eltöröltek mindent!!! Köszönjük Fidesz >>> Osszátok meg …

2018-a Családok Éve!!! Sikeresen eltöröltek mindent!!! Köszönjük Fidesz >>>

Osszátok meg …

Eltörölték a

Lakáscafeteriát

A Lakástakarékokat kinyírták

Elvették a Kedvezményes lakáshitelt

és eltörölték az 5%-os lakásáfát is ….. SZUPER ….

Bejelentették!!! Döbbenet!!! Megszűnik a Fundamenta! Megszünteti a Kormány a lakástakarékot >>>

Megszünteti a kormány a lakástakarékpénztári konstrukciók állami támogatását, a módodító indítványt akár már kedden elfogadhatják. A Fundamenta-Lakáskassza oldalai pedig sutty, elérhetetlenné váltak, a felirat szerint rendszerkarbantartás miatt. Vagyis nem amiatt, amire mi is, és esetleg ön is gondol, vagyis hogy a hír hallatán a látogatók megrohanták az oldalt, hogy még ma gyorsan beleugorjanak a lakástakarék-programba. 

Megrohanták az ügyfelek a Fundamenta központi irodáját, miután kiderült, hogy a Fidesz megszüntetné a lakástakarékok állami támogatását.

A pechesebbek több mint két órát vártak a Fundamenta központi, Tölgyfa utcai ügyfélszolgálatán, a szerencsésebbek másfél óra alatt már sorra is kerültek. Amikor nem sokkal délután négy óra után elmentünk a II. kerületi irodaházba, ott éppen 35 ember várakozott, az ülőhelyek már elfogytak. A pult túloldalán hét ügyintéző tartotta a frontot.

A tömeg hirtelen érkezésének egyszerű az oka: ma délelőtt kiderült, hogy a Fidesz eltörölné a lakástakarékok 30 százalékos vagy évi 72 ezer forintos állami támogatását.

 

error: Content is protected !!