11 évesen esett teherbe, Ő volt az édesapa. De ennél ez durvább >>>>>

11 évesen esett teherbe, Ő volt az édesapa. De ennél ez durvább >>>>>

Tressa Middleton 21 éves angliai lány, akit annyi kegyetlenség ért már, hogy szinte lehetetlen, hogy normális életet élhessen.

De kezdjük az elején: Kislányként egy rövid ideig árvaházban élt, mert az anyja hajléktalan volt. Ezt követően Tressa és bátyja egy skót városba került.Tressa itt 12 éves.e15“Már kilenc évesen olyan életet éltem, mint egy 20 éves.

Inni kezdtem, drogokat fogyasztottam, idősökkel feküdtem le.” Tressa azt gondolta, hogy rá nem érvényesek a szabályok, nincsenek határok. Élte az életét, csakhogy nem volt egy normális gyerekkora. Tizenegy éves korában egy nagy sokk érte: a lány tesvére megerőszakolta őt egy épület mögött.A kislány teste kezdett megváltozni és egy barátja hamarosan észrevette rajta, hogy valami baj van.

Azt gyanították, hogy teherbe esett ezért elvégzett egy terhességi tesztet.

És a teszt eredménye pozitív volt…e36A testvére természetesen nem akart gyereket, azonban 12 éves korában Tressának egy kislánya született. Két éven át titkolta, hogy ki a lány apja de végül az igazság napvilágra került, és a DNS vizsgálatok bebizonyították, hogy ki a lány apja. A fiút bíróság elé állították és négy év börtönre ítélték.

A képen Jason, a gyerek apja

Tressa most új életet próbál kezdeni, erős személyiséggé vált és megpróbálja elfelejteni a múltját. A tragikus tapasztalatairól könyvet írt.Ma 21 éves, és csak egyetlen kívánsága vane55Remélem, hogy a lányom egy nap meg fog bocsátani nekem.

Azt akarom, hogy tudja, mennyire szeretem őt. Óriási kudarc lesz, amikor rájön a szörnyű valóságra, hogy a nagybátyja egyben az édesapja is. Remélem, hogy megbocsátasz, hogy felelőtlen voltam és sokat ittam abban az időben.

A gyereket egyébként azonnal elvették tőle, és örökbe adták.

error: Content is protected !!