100 EZER FORINTOS KARÁCSONYI AJÁNDÉK CSALÁDOKNAK >>> MÁR AKÁR 1 GYERMEKKEL IS MEGKAPHATJÁTOK! ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ LEHETŐSÉG!

100 EZER FORINTOS KARÁCSONYI AJÁNDÉK CSALÁDOKNAK >>> MÁR AKÁR 1 GYERMEKKEL IS MEGKAPHATJÁTOK! ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ LEHETŐSÉG!

1,2,3 4, GYERMEKES CSALÁDOK FIGYELEM! 100 EZER FORINTOS KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT KAPNAK A RÁSZORULÓ CSALÁDOK! ORSZÁGOS PROGRAM! MONDJUK HOL ÉS HOGYAN LEHET ÉRTE JELENTKEZNI! CSALÁDOK FIGYELEM!

A támogatás lényege : A támogatók segítségével az advent minden napján, összesen 24 tehetséges fiatal 100 ezer Ft karácsonyi ajándékot kap!

PÉCS IS MEGRENDEZI >>>>

Így szól az idei felhívás : A Pécsi Rotary Club 2017-ben ismét megszervezi, hogy támogatók segítségével az advent minden napján, összesen 24 tehetséges fiatal 100 ezer Ft karácsonyi ajándékot kapjon. Az ajándék átadása után a diák iskolája műsorral kedveskedik a jelenlévő közönségnek a Széchenyi téren. Létrehozzuk az ország legnagyobb adventi naptárját Pécs főterén, a Nádor szálló ablakaiban. Minden nap egy új ablak nyílik ki, melyet az adott napot támogató cég finanszíroz. -írja a http://www.rotarypecs.hu

Így volt tavaly Szegeden :

Így volt ez tavaly is: a kiválasztott családok mindegyikének valóban boldog karácsonyt szereztünk, és visszaadtuk a hitüket: vannak még segítőkész, jó emberek. Bartos Zsuzsáék életét például teljesen megváltoztattuk. A pitvarosi édesanya, aki egyedül nevel három gyermeket, az adományoknak köszönhetően teljesen új életet tudott kezdeni. Szívességi albérletükből, ahol a rezsit is csak nehezen fizették, saját házba tudtak költözni, ahol állatokat tartanak és gazdálkodnak. Az édesanya úgy fogalmazott: olvasóink segítsége nélkül biztosan nem tudtak volna talpra állni.

De a többi családnak is sokat jelentett adventi akciónk: az öt éve, lakásában bénán fekvő Bakacsi László kapott például egy televíziót. Az agydaganatos Gera Zoltán szintetizátorra vágyott – tudtunk neki vinni olvasóinknak köszönhetően. A tüdőátültetésre váró Cserepes Zsaklin pedig a címzett támogatásoknak köszönhetően a többieknél lényegesen több készpénzt – több mint 300 ezer forintot – kapott, hogy legyen tartaléka arra az esetre, ha a műtét után hosszabb ideig Bécsben kell élnie édesanyjával.

Idén is hasonlóan szívszorító sorsokat próbálunk meg egy kicsit jobbra fordítani. A mai naptól várjuk rászorulók pályázatait a megye teljes területéről. Fontos, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik vállalják a nyilvánosságot, hiszen amellett, hogy lapunkban bemutatjuk őket, a Klauzál téri adományozóünnepségen is személyesen kell átvenniük ajándékaikat. Rövid történeteket várunk arról, hogyan élnek, illetve mire lenne a legnagyobb szükségük.-írja  a delmagyar.hu

Az idei pontos kiírások még nem jelentek meg! Amint információnk lesz róla azonnal közzétesszük! Tavaly egy rövid pályázatot kellett beadni! Inkább történetet, indoklást, hogy mire kérjük a támogatást.

error: Content is protected !!