VILLÁMSEBESSÉGGEL Terjed a hír! HAVI 128 ezer forintos GYORSSEGÉLYT adnak ezeknek a magyar munkavállalóknak, amíg járványhelyzet van!

Hoppá! VILLÁMSEBESSÉGGEL Terjed a hír! HAVI 128 ezer forintos GYORSSEGÉLYT adnak ezeknek a magyar munkavállalóknak, amíg járványhelyzet van!

RENDKÍVÜLI SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS ELŐADÓMŰVÉSZEKNEK
AZ EJI A KORONAVÍRUS TERJEDÉSÉNEK MIATT NEHÉZ HELYZETBE KERÜLT ELŐADÓMŰVÉSZEK MEGSEGÍTÉSÉRE RENDKÍVÜLI SZOCIÁLIS TÁMOGATÁST VEZET BE.

A gyorssegély a rászorultság mértékétől függően néhány tízezer forinttól akár 128 ezer forintig terjedhet.

AJÁNLÓ : ÍME A 65 ezer forint, AMI MINDEN magyar édesanyának JÁR! VÉGRE megszereztük A LETÖLTHETŐ KÉRELMET AZ IGÉNYLÉSHEZ! Itt a kérelem, CSAK BE KELL ADNI ÉS már utalják is a PÉNZED pár NAPON BELÜL! ELOLVASOM >>>

Az EJI és az Artisjus a koronavírus miatt nehéz anyagi helyzetbe került előadók és szerzők összehangolt megsegítésére rendkívüli szociális támogatásokat tesz elérhetővé. Annak érdekében, hogy szűkös forrásaink elosztása a lehető legoptimálisabb módon történhessen, kérjük, csak az egyik közös jogkezelőhöz pályázzon támogatásra (vagy az EJI-nél, vagy az Artisjusnál).

Az alábbiakban tájékoztatást adunk az EJI által biztosított támogatás keretösszegéről, az igénybevételhez szükséges konkrét teendőkről és az elbírálás módjáról.
Milyen módon kell beadni a rendkívüli szociális támogatási kérelmet? A kérelmet az erre kialakított űrlap segítségével kell beadni. Az űrlap megnyitásához kattintson ide.

Milyen feltétele van a rendkívüli szociális támogatás nyújtásának? A támogatást az EJI azoknak az általa képviselt előadóművészeknek biztosítja, akiknek a koronavírus-járvánnyal összefüggésben hozott rendkívüli kormányzati intézkedések miatt előadásaik maradnak el, ezért jelentős bevételkiesést kénytelenek elszenvedni. A támogatás feltétele legalább négy, a járvány miatt hozott intézkedések okán elmaradt előadás megjelölése. Ez a támogatás kizárólag azon előadóművész számára állapítható meg, aki személyi adatlapját a veszélyhelyzet elrendelését, azaz 2020. március 11. napját megelőzően benyújtotta az EJI-hez.-írja az eji.hu

error: Content is protected !!