Óriási pánik! Újra kellett éleszteni a Sztárban Sztár leszek egyik sztárját!!! AZONNAL a sürgősségire szállították!

Óriási pánik! Újra kellett éleszteni a Sztárban Sztár leszek egyik sztárját!!!

Délután a forgatás után történt az eset >>>

AZONNAL a sürgősségire szállították!

Óriási pánik! Újra kellett éleszteni a Sztárban Sztár leszek egyik sztárját!!! AZONNAL a sürgősségire szállították!43 fokos lázzal vitték a sürgősségire.

Szinte egyfolytában mosolyog Farkas Lajos, a TV2 Sztárban Sztár leszek! versenyzője, épp ezért senki nem sejthette eddig, milyen komoly akadály elé állította az élet néhány évvel ezelőtt. Az énekes majdnem az életét vesztette egy fertőzés miatt.

Újra kellett éleszteni a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét
43 fokos lázzal vitték kórházba, újraélesztették és egy hétig kómában volt a Sztárban Sztár leszek! versenyzője.

„Belsőkönyvelőként dolgoztam egy cégnél, ahol egy nap annyira belefeledkeztem a munkába, hogy elfelejtettem enni. Már korábban is ingadozott a cukrom, de nem volt megállapított cukorbetegségem. Hazamentem és éreztem, hogy nem vagyok jól, pár napra rá pedig, tályogok jelentek meg a lábaimon. Annyira fájt, hogy már nem tudtam lábra állni, ekkor a családom bevitt a kórházba” – kezdte a drámai visszaemlékezést Lajos, aki rémisztő részletekkel folytatta.

”Felvágták a tályogot, majd haza mehettem, de egy gézdarab miatt, ami vélhetően nem volt steril, elfertőződött a sebem. Kiderült, hogy húsevő baktérium támadta meg a szervezetemet-írja a https://www.ripost.hu

error: Content is protected !!