Szakított az X-Faktor álompárja! Puskás Petinek ez a véleménye:

Szakított az X-Faktor álompárja! Puskás Petinek ez a véleménye:

Ez a kapcsolat nem volt túl hosszú: az X-Faktor egyik tehetsége és Marschal Edina a tehetségkutatóban ismerkedtek meg, és jöttek össze. Szerelmüknek azonban most vége. Puskás Peti sajnálja őket…

Mint ismert, Az X-Faktorban idén többekre is rátalált a szerelem, először Dallos Bogi és Puskás Peti jelentette be, hogy összejöttek a forgatások alatt és egy párt alkotnak, majd az élő show-k során Manuel és a Take 3 Marschal Edinája szeretett egymásba.

A 19 éves Manuel a versenyzők közös szállásán került közelebb Edinához, de először pusztán baráti, haveri kapcsolatot ápoltak egymással.

Edina és Manuel az Instagramon most közölték a rajongókkal, hogy kapcsolatuknak vége. Edina erről részletesebben is írt a csak egy napig elérhető Insta-sztorijában, azt kérve a rajongókról, ne posztoljanak róluk közös képet többé:

Manuval úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk tovább a kapcsolatunkat, mert a jelenlegi szituációban nem tudunk egy egészséges kapcsolatot kialakítani, és nem szeretnénk erről többet mondani. Remélem megértitek, és tekintettel lesztek ránk (úgy értem, légyszi ne posztoljatok rólunk, mert egyikünknek sem lesz könnyebb attól, ha belefutunk az Instán a közös képeinkbe.

error: Content is protected !!