Sarka Kata nem a pénzre megy, de az új párja Milliárdos, több pénze van mint Hajdú Péternek!!! Ennyi a vagyonuk …

Sarka Kata nem a pénzre megy, de az új párja Milliárdos, több pénze van mint Hajdú Péternek!!!

Ennyi a vagyonuk …

Ez ocsmány! Egy elég gusztustalan részlet derült ki Sarka Kata új házasságáról! ITT a fotó : ez a férfi Sarka Kata új férje, de van itt egy ennél sokkal érdekesebb dolog is!

ITT a fotó : ez a férfi Sarka Kata új férje, aki Hajdúnál is sokkal gazdagabb, de van itt egy ennél sokkal érdekesebb dolog is!

Folynak a brutális pénzek Sarka Kata férjéhez

2017 júliusában vette meg a Femcafe nevű női oldalt kiadó Netrise Hugary Kft.-t Sarka Kata párja, Bessenyei István. A hivatalosan a kedvező adózásáról ismert Luxemburgban élő üzletember – aki közelmúltban megjelent cikkek alapján immáron a férje Sarka Katának – annak a Valton Security Kft.-nek a kisebbségi tulajdonosa, amelyet a Fidesz kedvenc biztonsági cégeként emlegetnek,írja a 24.hu

Bessenyei szinte csodát tett a Femcaféval a cég 2018-as mérlegbeszámolója szerint: a 2017-es 212,7 millió forintos bevétel 2018-ra 1 milliárd 492 millióra ugrott, a nyereség pedig még ennél is nagyobb mértékben, 2,6 millió forintról 768,4 millió forintra nőtt. Ez több mint 295-szörös javulás az adózott eredményben. Mivel Bessenyei a Netrise egyetlen tulajdonosa,

a teljes, 2018-as évre megítélt 724,2 milliós osztalék hozzá került.

A helyzet további pikantériája, hogy ez a férfi Hajdú Péter barátja volt….(gondolom addig, amíg a feleségét el nem csábította).Ja és Ő a  Fidesz kedvenc biztonsági cégének, a Valtonnak is a feje….

 

error: Content is protected !!