“Senkinek sem hiányoznál” – üzenetben zaklatják Molnár Anikót >>>

Molnár Anikó már hozzászokott, hogy egyesek nem szimpatizálnak vele, ám a legutóbbi “támadás” azért kiverte nála a biztosítékot. Anikó feljelentés helyett úgy döntött, hogy új módszerrel igyekszik felvenni a harcot zaklatóival: arccal, illetve névvel teszi őket ezentúl közszemlére.

„Kár, hogy csak vártad a halált. Vihetett volna, senkinek sem hiányoznál. Amilyen felfuvalkodott pulyka vagy, nagy veszteség nem érné a társadalmat” – erre az üzenetre ébredt a minap Molnár Anikó, olvasható a Bors oldalán. Az egykori valóságshow hősnek fogalma sincs ki lehet az üzenet küldője, ugyanis nem ismeri.

Ám ez még nem minden:

“Egy hazug kamu vagy, aki senkinek nem kell! Dagadt disznó! Ha már eltűntél a k*rva anyádba a süllyesztőben, ne kapaszkodj vissza te retek ribanc” – állt az üzenetben.

Elképzelni sem tudom, hogy mi vált ki belőle ilyen indulatokat – meséli a Borsnak Molnár Anikó.

Nem tudom, miért zavarja a létezésem. Nemrég a Tények Extra című műsorban szerepeltem, a pánikbetegségről volt szó, ekkor mondtam azt, hogy voltak olyan pillanataim, amikor élni sem akartam. Először arra gondoltam, hogy feljelentem. Aztán eszembe jutott egy jobb ötlet. Kifotóztam a profilképét és közszemlére tettem a leveleit, amiket a nevét vállalva írt. Hadd lássa mindenki, milyen ember – mondta a lapnak Anikó.

error: Content is protected !!