RENDKÍVÜLI : 581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a vírust mára, egyre többen kapják el, sztárok is: Koronavírusos Liptai Claudia, Polyák Lilla is koronavírusos, a férjének is tünetei vannak – Itt vannak a bejelentések >>>

RENDKÍVÜLI : 581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a vírust mára, egyre többen kapják el, sztárok is: Koronavírusos Liptai Claudia, Polyák Lilla is koronavírusos, a férjének is tünetei vannak.

Itt vannak a bejelentések >>>

581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 14 460-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt nyolc krónikus beteg, így az elhunytak száma 654, 4153-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 9653.

Meglepő videóval jelentkezett néhány perccel ezelőtt a közösségi oldalán Liptai Claudia. A színésznő-műsorvezető a bejelentkezése során tudatta: ő is megfertőződött a koronavírussal. A felvétel során arról is beszél, hogyan derült ki, hogy ő is elkapta a betegséget, ugyanis tüneteket nem produkált.

Két hét karanténba vonul Polyák Lila és Gömöri András Máté, miután a musicalszínésznőnek pozitív lett a koronavírustesztje, illetve a férje is tüneteket tapasztalt magán. Gömöri mindezt a Facebook-oldalán tudatta a nyilvánossággal.

Egyre több iskola zárja be kapuit a járvány miatt >>> Elovasom

 

error: Content is protected !!