OSZD MEG ÉS NYERJ >>> Kisorsolunk egy szerencsés család számára egy kétszobás szigetelt gyors házat!!!

OSZD MEG ÉS NYERJ >>> Kisorsolunk egy szerencsés család számára egy kétszobás szigetelt gyors házat!!!

FIGYELEM! Kisorsolunk egy szerencsés család számára egy 2 hónap alatt felhúzott hangszigetelt gyors házat!

Megérkeztek Magyarországra a 2 hónap alatt felhúzott gyorsházak! Cégünk vezetősége úgy döntött kisorsolunk 1-et Magyarországon!

Itt találhat boldog gazdájára.

Már nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is egyre kedveltebbek a gyorsan, pár hónap alatt felhúzott gyorsházak.

Ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen nincs más dolgod mint megosztani a bejegyzést és csatlakozni a közösségünkhöz!

A gyorsház olyan könnyűszerkezetes épület, amelyet nem az építkezés helyszínén állítanak elő, és vakolt panelenként szállítanak az építkezés helyszínére. Itt pillanatok alatt felállítják az előre elkészített falakat, amelyekbe előre beépítenek mindent – ajtókat, ablakokat, de még a vizesblokkot is. Ezután kerül fel a házra a tető.

Az építkezéshez általában szárított lucfenyőt vagy borovifenyőt használnak, hőszigeteléshez pedig üveggyapotot. A külső falakra két réteg gipszkarton borítás kerül, a belső falakra pedig mindkét oldalra egy-egy réteg.

Az előnyök

A gyors házak tökéletes hő- és hangszigetelők, könnyen fűthetők és hűthetők. Bármikor szétszedhető és újraépíthető. Két, legfeljebb három hónap alatt kulcsrakész állapotba kerül. Csak a telket, a vizet és a villanyt kell hozzá biztosítani, ráadásul a tetőrész is hasznosítható lakótérként. Az építészek közül sokan teszik le a voksukat a készházak gyártása mellett, de nagyjából ugyanennyien szavaznak ellene is. Több dologban azonban mindenki egyetért: az ilyen technológiával épített házak maximálisan földrengésbiztosak, és ellenállnak a szélviharoknak is, amellett pedig rendkívül gazdaságos a fenntartásuk is.EREDETI forrás cikk :http://origo-online.info

Sorsolás: 2020.03.29 Vasárnap – Közjegyző jelenlétében!

OSZD MEG, HOGY MINDENKI TUDJON RÓLA!

error: Content is protected !!