OKTÓBERTŐL lehet jelentkezni az INGYEN JOGOSÍTVÁNY PROGRAMRA! 2020-ban is folytatódik a 100%-os támogatással, Ingyen is lehet jogosítványt szerezni : elindult Magyarország LEGNÉPSZERŰBB TÁMOGATÁSA!

OKTÓBERTŐL lehet jelentkezni az INGYEN JOGOSÍTVÁNY PROGRAMRA! 100%-os támogatással, Ingyen is lehet jogosítványt szerezni : elindult Magyarország LEGNÉPSZERŰBB TÁMOGATÁSA!

http://ofa.hu/hu/news/gepjarmuvezeto-kepzes-munkaviszonyban-allok-szamara-ii-program

A kezdeményezés célja, hogy a 14. életévet betöltött megyei tanulók, díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzenek. A programban az iskolások a tantervi órakereten kívül sajátítják el először az elméleti, majd a gyakorlati ismereteket.

Tavaly is rendkívül sikeres volt!

Így hirdették meg októberben :

Sulimoped program – már lehet jelentkezni
Eger és Füzesabony vonzáskörzetében lakó diákok kapnak lehetőséget arra, hogy díjmentesen segéd-motorkerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezhessenek.

A képzésre jelentkezőknek az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

2005. március 31-én vagy korábban született, 7-8-9. osztályos diák,
a gyakorlati vizsgák idejére (2019. március 31-ét követően) a diákoknak érvényes személyi igazolvánnyal kell rendelkezni (nem helyettesíthető diákigazolvánnyal),
pedagógus (osztályfőnök) írásbeli nyilatkozata, melyben a gyermek tanulmányi teljesítménye, érettsége, önszorgalma, terhelhetősége alapján javasolja a programban való részvételét,
szülő vagy gondviselő írásbeli beleegyező nyilatkozata, melyben hozzájárul a gyermek programban való részvételéhez, a jelentkező biztonsággal tudjon kerékpározni, a jelentkező vállalja az oktatásokon való részvételt, melyeken iskolán kívüli foglalkozásként, szabad idejéből kell megjelennie.

A programra jelentkezőknek legkésőbb november 14-ig kell elküldeniük a nevüket, lakcímüket, e-mail címüket, iskolájuk megnevezését.

Idén júniusban fejeződött be a tavalyi program, íme az eredmények :

Borsodban is eredményesen befejeződött a program, melynek keretében harmincnégy diák tett sikeres vizsgát.Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság támogatásával – legutóbb 2018. decembertől kezdődően – a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei mezőkövesdi és szerencsi iskolák diákjai kaptak lehetőséget a SuliMoped programban való részvételre. A kezdeményezés célja, hogy a 14. életévet betöltött megyei tanulók, díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzenek. A programban az iskolások a tantervi órakereten kívül sajátítják el először az elméleti, majd a gyakorlati ismereteket.

A képzés 2020. június 12-én zárult le, amelyet követően a fiatalok átvették életük első vezetői engedélyét.-írja a http://www.police.hu/hu/

 

error: Content is protected !!