Napi horoszkóp, November 1.: Negatív hírek érkezhetnek a Kosnak!

Napi horoszkóp, November 1.: Negatív hírek érkezhetnek a Kosnak!

Napi horoszkóp, November 1.: Negatív hírek érkezhetnek a Kosnak!

(Friss hírek)

Kos

Ma negatív hírek érkezhetnek, melyek egytől egyig a pénzügyekkel, a gazdasággal kapcsolatosak és valamilyen síkon talán még téged is érinthetnek. Aggódnod azonban felesleges lenne, hiszen mindez valószínűleg csak egy rövid ideig tart és még az is lehet, hogy csak részben fedi a valóságot. Hamarosan minden helyre kerül.

Bika

Ma egy közeli ismerős, vagy barát felől hallasz, olyanról, aki már egy ideje nem sok hírt adott magáról. Most pedig megtudod majd, hogy egy nehéz időszakon jutott túl és szüksége lenne a segítségedre, tanácsodra. Tegyél meg, amit tudsz, de a pénzügyekben légy nagyon óvatos!

Novemberi horoszkóp! >>

Ikrek

Ha valakivel nem törődünk eléggé, annak általában előbb-utóbb az lesz a vége, hogy a kapcsolat ellaposodik és bizonyos idő után mindez már nem is hozható helyre. Ugyanez lehet a dolog vége, ha valakivel túl sokat foglalkozunk. Nagyon ügyelj most az arányokra egy ismerősöddel kapcsolatban, mert talán kezdenek közöttetek elcsúszni a dolgok valamelyik irányba.Rák

A külső szemlélő számára talán úgy tűnhet, hogy valami mélyen gyötör téged, hiszen a szokásosnál csendesebb, magadba fordulóbb arcodat mutatod mostanában. Nyugtasd meg az érted aggódókat, hogy nem velük van a baj és nem a gondok nyomasztanak. Egyszerűen eltűnődsz néha az élet múlandóságán és ez ilyenkor egy természetes állapot nálad.

Oroszlán

Ma kissé megnövekedhet a munka mennyisége körülötted és talán joggal érzed úgy, hogy minden rád marad és soha nem lesz ennek a napnak vége. De mi lenne, ha ez egyszer kiosztanád a feladatokat másnak is? Meg fogsz lepődni, milyen könnyen megy ez. Csak elhatározás kérdése és máris ott a közös munka, majd a szórakozás lehetősége!

Szűz

Ma nem minden alakul körülötted pontosan úgy, ahogyan azt elképzeled és az főleg a külső körülmények miatt történhet meg. Valakire várnod kell, aki talán el sem jön és mindez úgy érzed, csapdába ejt, és tönkre is teheti a terveidet. Persze ez csak akkor van így, ha hagyod. Találd fel magad és a várakozás idejét töltsd ki valami mással. Dolgozz például egy kicsit előre!Mérleg

Ma ahhoz, hogy lépést tarts a körülötted zajló eseményekkel, kissé össze kell kapnod magadat, mivel kissé le leszel lassulva mind szellemileg, mind fizikailag. Ne aggódj, mert mindez csakis a bioritmusod okozza, éppen egy ilyen időszakba kerültél. Próbálhatod erőltetni a dolgokat, de talán hasznosabb lenne a mai napot pihenéssel töltened. Holnaptól már egyre és egyre könnyebb lesz.

Skorpió

Ma nem biztos, hogy elégedetten nézel a tükörbe, amikor reggel felkelsz és talán azon jár majd az eszed, hogy valami gyökeres változást hajtsál végre a külső megjelenésedet illetően. Talán ennyire messze nem kellene menned, de az simán bele kell férjen, felfrissítsd egy kicsit a ruhatáradat a következő napokban. Hamarosan helyén lesz az önbizalom, meglátod!

Nyilas

Ma lehet, hogy annyira magad alatt leszel, hogy szükséged lesz valakire, aki önt beléd egy kis önbizalmat, vagy akinek a vállán egy kicsit el tudod sírni a bánatodat. Van ilyen ember a közeledben, talán nem is egy. Hívd fel valamelyiket és töltsetek el néhány órát együtt, egymás lelkét ápolva! A nap végére újra a régi önmagad leszel!Bak

Ma te lehetsz egy hozzád közelálló lelki doktora és hiába van most éppen neked is éppen elég bajod, nem teheted meg, hogy cserbenhagysz egy jó barátot. Meg fogod látni azonban, hogy a mai lélekgyógyászat furcsa módon közben rajtad is segíteni fog majd.

Vízöntő

Ma úgy érzed, hogy a dolgok valahogy nehezebben mennek körülötted. Mintha ólomlábakon járnál, legszívesebben talán ki sem mozdulnál a jó meleg szobából egész álló nap. Ha így van, akkor miért ne tennéd pont ezt? A szervezeted pontosan megmutatja neked, hogy most mire van szüksége: egy kis pihenésre.

Halak

Ma, ha valaki megbízhatóságában reménykednél, csalódás érhet. Az illető elkésik, vagy talán el sem jön. Más folyamatok pedig valahol elakadnak, különösen akkor, ha mindezt egy számítógép segítségével végzed. Ha pedig elromlik körülötted valamely eszközöd, akkor ne is számíts arra, hogy segítséget találsz. Neked kell feltalálnod magadat most, bármilyen helyzetbe is kerülsz.error: Content is protected !!