Napi 4 órát gyalogol Kittiért a vak apukája mert nincs járat! EZ FELHÁBORÍTÓ!!! SEGÍTSÜNK NEKIK EGY MEGOSZTÁSSAL >>>

Napi 4 órát gyalogol Kittiért a vak apukája mert nincs járat! EZ FELHÁBORÍTÓ!!! SEGÍTSÜNK NEKIK EGY MEGOSZTÁSSAL >>>

A gyermekét egyedül nevelő vak édesapáról a Blikk többször beszámolt már. A férfi most újra bajban van: a tél közeledtével egyre nehezebben tudja eljuttatni kislányát a logopé­diai oviba, ahova a gyerkőcnek járnia kell.

Ezért most olyan szolgáltatót keres, amelyik vállalná: ha kell, hóban vagy hidegben is elszállítaná őket az óvodáig jutányos áron. Járat csak kerülő uton van.

 Naponta 4 órába telik eljutni az oviba oda-vissza – kezdte Viktor. – Az út 6-7 kilométer, általában gyalogolunk, Kitti nagyon ügyesen vezet engem. Fogja a kezemet, és húz rajtam egyet, ha hibát vétenék. Figyel, hogy merre kell kanyarodni, szól, ha zöld vagy épp piros a lámpa. Ha busszal megyünk, gond nélkül felvisz a gyalogos-felüljáróra – árulta el az apuka. Bár a BKV-közlekedés számukra ingyenes, az út úgy is hosszú és körülményes. Kittit általában fél hétkor kelti, 7 óra 10 perckor elindulnak, és nagyjából 8 óra 5 perc körül érnek az óvodába. Az oda-vissza utat Viktor naponta kétszer teszi meg, mivel el is kell mennie lányáért – írja a blikk.hu

error: Content is protected !!