Most jött a hír Mészáros Lőrincről és Andiról!

A Szabadeurópa.hu a régi vasútépítő Homlok Zsolt Vasútvill Kft.-jének közleményére hivatkozik, amelyben ez áll:
Vállalkozási szerződések felmondásáról szóló rendkívüli tájékoztatás. Alulírott, VASÚTVILLAMOSÍTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (székhelye: 1106 Budapest, Jászberényi út 90.; cégjegyzékszáma: 01-09-261665) (a „Kibocsátó”) ezúton tájékoztatja a befektetőit, valamint az egyéb tőkepiaci szereplőket és érdeklődőket, hogy a „Püspökladány – Biharkeresztes szűk keresztmetszet kiváltása és villamosítása”, valamint a „Vác alállomás tervezési és kivitelezési munkáinak teljeskörű kivitelezése” tárgyú projektekhez kapcsolódó vállalkozási szerződéseit a fővállalkozó 2023. március 29. napjára indoklás nélkül felmondta, ennek következtében a Társaság jelenleg rendelkezésére álló kapacitásainak 2023. évi terv szerinti kihasználtsága várhatóan jelentősen csökken. A menedzsment és a Társaság tulajdonosa mindent megtesz annak érdekében, hogy a kiesett megrendelés állományt pótolja, és a Társaság erőforrásait, kivitelezési kapacitásait a jelenlegi piaci igényekhez igazítsa és lekösse, így biztosítva a Társaság zavartalan működését.


Várkonyi Andrea mindig is egy kedves, szerethető személyiség volt, akit a tévénézők szívesen néztek, követtek nem csak a különféle műsorokban, de a közösségi oldalakon is.

Mióta Mészáros Lőrinc felesége lett, azóta még nagyobb figyelem irányult a csodálatos műsorvezető felé, aki ma már nem csak ebből él, sikeres és tehetséges üzletasszony lett belőle.

A nagy figyelem miatt tudatosan visszavonult a nyilvánosságtól, kevesebbet posztol közösségi oldalaira és kevesebbet mutatkozik különféle eseményeken is. Sőt, olvasni lehetett arról is, hogy baráti körét is szűkebbre cserélte az utóbbi években, sok mindenkiről kiderült ugyanis, hogy mégsem bízhat meg bennük.
Várkonyi Andrea azóta ha meg is mutatkozik bárhol, a fotósok kereszttűzébe kerül azonnal, teljes ruházatát, viselkedését kielemzik és hosszú ideig cikkeznek róla az újságok.

Kevesen tudják róla, hogy 2020-ban megalapította a saját reklámügynökségét, ami sikeresen működik, mára már a cég 40 alkalmazottal üzemel. Az ügynökség a Mészáros-csoport tulajdonában lévő Andrássy úti villában található.
A Story magazinnak Várkonyi Andrea egyik munkatársa mesélt arról, hogy valójában milyen főnök a sikeres üzletasszony:

– Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát.

Ő A FŐNÖK, DE NEM JÁTSSZA MEG MAGÁT, NINCSENEK ALLŰRJEI, MINDIG KEDVES.

– Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra is, pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából.

error: Content is protected !!