Most érkezett: Zámbó Krisztiánt megmérgezték!

Fogalma sem volt Zámbó Krisztiánnak, mire vállalkozik, amikor igent mondott a Celeb vagyok, ments ki innen! realityre. A nézők azóta már láthatták, hogy miután a “bokorember” bekerült a táborba, hamarosan feladni kényszerült a játékot, de hogy mennyi kellemetlenség történt vele, arról először beszélt részletesen.

Krisztián és a stáb alig egy táborban töltött nap után döntöttek úgy, hogy ne folytassa a versenyt.

– Az egész az úttal kezdődött, ami jónak ígérkezett, de pokoli lett a vége. (…) Az egy dolog, hogy szinte a WC mellett ültem, és egy szemhunyást nem aludtam az állandó jövés-menéstől, vízcsobogástól. De 11 és fél óra ücsörgés után, amikor már csak pár óra volt hátra, közölték, hogy kényszerleszállást hajtanak végre, mert egy férfi – akit addigra már persze elfogtak – fenyegetőzik a repülőn…. – kezdi Krisztián a Story magazinnak, de akkor lett boldogabb, amikor megtudta, hogy 30 óra utazás után még egy nyolcórás buszút várt.

Idegességemben beletúrtam a hajamba, és a kezemben maradt a fele. Sokkot kaptam – meséli, de itt még nincs vége a pokoljárásnak. – A kolumbiai szervezők egy penészes, alagsori szobába tettek, és nem volt ásványvizem, de recepció nem. Így maradt a csapvíz, amit egész éjszaka iszogattam. Egészen egy jó kis gyomormérgezésig magyarázza, ezek után nem volt csoda, hogy a bátorságpróbán vibrált a szeme és szédült, majd pár óra múlva elvesztette az eszméletét és kórházba került.

Borzasztó állapotban volt, tagadni sem tudta volna, mennyire kimerült, ezért leült a szerkesztőkkel és közösen hozták meg a döntést: vége.

Jövőre viszont – ha törik, ha szakad – végig akarja csinálni a műsort – jelentette ki.

– Vissza kell jutnom a dzsungelbe. Szeretném bebizonyítani, nem vagyok gyenge ember. Megfogadtam, soha többé nem lépek színpadra, ha nem csinálom végig.error: Content is protected !!