Most érkezett: Elmarad az iskolakezdés több iskolában, koronavírusos több tanuló és tanár is!!!

Most érkezett: Elmarad az iskolakezdés több iskolában, koronavírusos több tanuló és tanár is!!!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ döntése alapján holnap nem nyit ki a Győrújfalui Általános Iskola, a gyerekek nem kezdhetik meg a 2020-2021-es tanévet. A döntés meghozatala során az az Oktatási Hivatal protokollját követték.

„Sajnálatos módon egy tanító nénink pozitív Covid-tesztet produkált, aki a múlt héten tantestületi ülés keretein belül ráadásul a teljes tanári karral érintkezett. Ha minden a reményeink szerint alakul, akkor szeptember 7-én (hétfőn) kezdődik a tanítás az intézményünkben” – írta közösségi oldalán Nagy Imre Attila polgármester.

Információink szerint a múlt hétfőn megtartott tantestületi értekezlet után az egyik tanító néni másnap lázas lett. Az orvosi vizsgálat, majd koronavírus-teszt után derült ki, hogy pozitív eredményt produkált. Emiatt most a nevelési értekezleten résztvevő pedagógusok is karanténba kerültek, s őket is tesztelik. Ha nem találnak újabb esett, akkor jövő hétfőn indulhat az iskola Győrújfalun. Addig a digitális oktatás nem kezdődik el a tanintézményben.

Korábban több iskola is jelezte, nem kezdődik a tanév! Részletek itt és itt

error: Content is protected !!