Minimálbér 2021: 250 ezer forintos minimálbért kapna minden munkavállaló!!! Bombaként robbant a béremelés híre >>>

300 EZER Ft személyi hitel 5 perc alatt bárlistásoknak is, kattintson!

Minimálbér 2021: 250 ezer forintos minimálbért kapna minden munkavállaló!!! Bombaként robbant a béremelés híre >>>

Szabó Zsolt, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja szerint politikai alternatívaként szeretnék megismertetni a társadalommal az alapjövedelmet, céljuk a bevezetéshez szükséges állampolgárok támogatásának megszerzése.

Ennek érdekében igyekeznek interneten és személyesen is felkeresni az embereket, és megmutatni, hogy az alapjövedelemmel mindenki sokkal jobban jár.

A politikus hangsúlyozta, hogy az időzítés sem véletlen, hiszen a koronavírus-járvány gazdasági nehézségeket okoz. Ma Magyarországon minden harmadik ember létbizonytalanságban, háromból egy ember a létminimum alatt él, továbbá háromból egy családnak gondokat okozna a kereső családtagok kiesése a munkából.

Szabó Zsolt a válságkezelő megoldással kapcsolatban megemlítette, az alapjövedelem garantálná, hogy senki se kereshessen egy minimumszintnél kevesebbet.

Minden gyermek esetében fejenként havi 50 ezer forint járna, minimum 100 ezer forintot kapnának a munkanélküliek és minimum 100 ezer forint nyugdíjat a nyugdíjasok, valamint 250 ezer forintos minimálbért kapna minden munkavállaló 2021-től.

error: Content is protected !!