Május 31-e fontos fordulópont lesz MINDEN CSALÁDI PÓTLÉKOSNAK! MINDEN családi pótlékos érintett >>> Erről tudnotok kell!!!

Május 31-e fontos fordulópont lesz MINDEN CSALÁDI PÓTLÉKOSNAK! MINDEN családi pótlékos érintett >>> Erről tudnotok kell!!!

Május 31-én a bankok vezérigazgatói vezérek és az MNB képviselői az azonnali átutalási rendszer indulásáról, az esetleges részleges indulásról, egy pilot-időszakról egyeztetnek majd – tudta meg a Portfolio piaci forrásból.

Olvasd el az előzményeket, hogy értsd miről is van szó :Jön az azonnali átutalás a bankokba, 5 másodperc alatt átmennek a pénzek! IDÉN nyáron minden hazai bank bevezeti az újítást. De nem csak ezt.

2019. július 1-től jön az azonnali utalás, ami megváltoztatja a családi pótlékok, nyugdíjas, szociális ellátások kifizetését is!

Jövő év júliusától elindul az azonnali utalási rendszer. Ez azt jelenti, hogy a 10 millió forint alatti belföldi forintátutalások 5 másodperc alatt megérkeznek majd – írja az Index. A szolgáltatás minden banknál, az év bármely napján és a nap 24 órájában, így éjszaka is elérhető lesz. Jelenleg hétköznap reggel fél nyolc és este fél hat között, összesen tíz elszámolási ciklusban történik a bankok közötti átutalások jóváírása, így a fejlesztés óriási változást hoz majd.

Nem csak bankszámlaszámra lehet majd utalni. Ha szeretnénk, hozzárendelhetjük a telefonszámunkat, email címünket, valamit adószámunkat másodlagos azonosítóként a bankszámlaszámunkhoz.

error: Content is protected !!