Megrendítő vallomást tett Szinetár Dóra… SZINETÁR DÓRA: NAGYON BÁNOM, HOGY DOWN SZINDRÓMÁS KISFIAM…

Megrendítő vallomást tett Szinetár Dóra… SZINETÁR DÓRA: NAGYON BÁNOM, HOGY DOWN SZINDRÓMÁS KISFIAM…

Szinetár Dóra megbánta, hogy nyilvánosságra hozta kisfia diagnózisát.

“Semmit nem bántam meg abból, ami az elmúlt 42 évben történt. Egyetlenegy dolog van, amit – nem azt mondom, hogy megbántam – néha sajnálok: hogy az élet úgy hozta, hogy az emberek orrára kötöttem, az én kisfiamnak milyen a genetikája” – idézte a színésznőt a Blikk.

“Sejtettem, hogy az emberek ebben az országban hogyan viszonyulnak a bármilyen mássághoz. Teljesen mindegy, hogy valaki milyen szempontból más, mint a többiek, nagyon sokan vannak, akik rettenetesen elutasítóak, szűklátókörűek, félnek. Tudom, hogy ez az ismeretlentől való félelem, és amikor nagyon bölcs hangulatomban vagyok, iszonyúan jól meg tudom magyarázni, hogy az a szegény szerencsétlen, aki ül a számítógépe mögött, ahonnan undorító dolgokat ír, fröcsögve az én gyerekemről, annak nagyon rossz lehet” – mesélte.

Főleg úgy, hogy ha ő nem állt volna ki a diagnózissal a nyilvánosság elé, az emberek rá sem jöttek volna, hogy a kisfia más. “Azért merném már megtenni, hogy nem kötöm az orrukra, mert látom, ahogy nő fel, hogy ha nem tudnák róla, nem is mondanának semmit” – tette hozzá.

error: Content is protected !!