Megrázó részleteket árult el Junior: A baleset idején ágyban lett volna a helye L.L. Junior kisfiának – ezért:

Megrázó részleteket árult el Junior: A baleset idején ágyban lett volna a helye L.L. Junior kisfiának – ezért

Négy nappal a mandulaműtétje után történt a borzalmas baleset. Orvosi utasításra a zenész fiának, Dávidkának még nem lett volna szabad tömegrendezvényre mennie.

L. L. Junior a Borsnak árulta el, hogy néhány nappal a halálos baleset előtt gyermekének műtétje volt, eltávolították az orrmanduláját. Dávidkának a tragédia ideje alatt nem is lett volna szabad még kimozdulnia otthonról, nehogy légúti fertőzést kapjon.

Dávidkát megműtötték hétfőn, a baleset előtt négy nappal nyilatkozta megtörten a lapnak az édesapa.

– Az orrmanduláját távolították el. Én a műtét után nem sokkal érkeztem a kórházba, körülbelül egy órát voltam bent. Játszottunk, nevetgéltünk. Dávid jókedvű volt, de fáradt, amikor a bátyjával – akit mindig utánzott – elkezdtek szaladgálni, elérkezettnek láttam az időt, hogy elinduljunk. A srácok egyre jobban bepörögtek, az orvosok viszont azt kérték, hogy Dávid még ne szaladgáljon. Ekkor búcsúztam el tőle – csuklott el L.L. Junior hangja.

Ekkor láttam utoljára a fiamat.

A Bors által megkérdezett orvos nem az esetre vonatkozóan, de általánosságban azt mondta, ilyen műtét után ő egyhetes pihenőt szokott javasolni. Arra kéri a szülőket, hogy a gyermeküket otthon foglalják le, főként ülő játékkal, hogy ne végezzen olyan tevékenységet, ami a fejben vérbőséget okoz.

 

error: Content is protected !!