Megrázó: Cynthia Dictatort pszichiáterhez vitték!!! Így néz ki most:

Megrázó: Cynthia Dictatort pszichiáterhez vitték!!!

Így néz ki most:

Cinthya Dictatort egy nagyszájú, mindent bevállaló, magabiztos nőként ismerte meg Magyarország, azonban volt időszak, amikor közel sem csattant ki ennyire az élettől és a vitalitástól. Berobbanásának idején még az énekes Varga Viktorral járt, ezt a kapcsolatot azonban közel sem feddiniálhatjuk virágzó együttélésként, a két celeb ugyanis rengeteget veszekedett, nem jutottak dűlőre, végül 2018-ban döntöttek úgy, hogy véglegesen továbblépnek, és nem folytatják.

Varga Viktor hamar túl is lépett és új szerelemre lelt, Cinthyát azonban annyira megviselte a kapcsolat, hogy teljesen kimerült, összeomlott. Olyannyira rosszul volt, hogy még kórházba is be kellett feküdnie, pszichiáter kezelte, aki azonban olyannyira helyre rázta az életét, hogy így véglegesen ő is tovább tudott lépni, és így már az új szerelem is beköszöntött, sőt, olyannyira jól megvannak együtt párjával, hogy már össze is költöztek.

„A szorongásaim olyan szinten elhatalmasodtak felettem, hogy nem tudtam már kontrollálni őket, ezért befeküdtem a kórházba. Nagyon jól tettem, mert van az a pont, amikor már nem tudjuk megoldani egyedül, hanem szükség van külső segítségre” – írta Cynthia

error: Content is protected !!