ITT a NAGY MÁJUSI ELŐREJELZÉS : Mutatjuk napra pontosan hány fok, lesz mikor lesz eső és mikor lesz napsütés! >>>

ITT a NAGY MÁJUSI ELŐREJELZÉS : Mutatjuk napra pontosan hány fok, lesz mikor lesz eső és mikor lesz napsütés! >>>

Szerdán délután nagyon változékony időre készülhetünk! Időnként kisüt a nap, de a gyakori felhősödésből sokfelé záporok is kialakulnak. Élénk lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól a Meteo Klinika oldalán olvashat.

Csütörtökön délelőtt az északi tájak felett megnövekszik a felhőzet, itt elvétve alakulhatnak ki záporok, az ország más részein közepesen felhős, napos idő várható. Délután a gyengén felhős és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, az északi területeken és a Duna vonalától keletre kell számítani záporesőre, helyenként zivatarra. A légmozgás időnként megélénkül, a délutáni csúcsértékek 18, 23 fok között alakulnak.

Pénteken délelőtt északnyugat felől erőteljesen megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon és északon elszórtan várható csapadék, az ország más részein még száraz marad az idő. Délután a megnövekvő felhőzetből országszerte számítani kell záporokra, zivatarokra, esőre. Viharossá fokozódik a délnyugati szél. Kora délután 15, 20 fok várható.

Szombaton általában erősen felhős lesz az ég, az ország északi részein többfelé alakul ki eső, a déli tájakon zápor. Erős lesz az északnyugati szél. 14, 18 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap sok lesz felettünk a felhő, a hűvös időben országszerte számítani kell esőre, az északkeleti és nyugati területek magasabban fekvő részein havas eső is előfordulhat! Viharossá fokozódik az északnyugati szél. 7, 14 fokra számíthatunk.

Hétfőn eleinte többfelé lehet eső, majd elkezd szakadozni a felhőzet, számottevő csapadék délután már nem várható. Az északnyugati szél viharos lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 15 fok között alakul.

Kedden változóan felhős lesz az ég, számottevő mennyiségű csapadékra nem kell készülni, de a felhőátvonulásokból helyenként kialakulhatnak záporok. Erős lesz az északnyugati szél. 10, 16 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szerdán a nap első felében hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd délutántól erősen megnövekszik a felhőzet és elszórtan alakulhat ki eső, záporeső. A déli szél mérsékelt lesz. Kora délután 13, 18 fok várható.

error: Content is protected !!