RENDKÍVÜLI!!! Lehet, hogy meg kell szüntetni a teljes rezsicsökkentést? Csak még nem merik bejelenteni???

A technológiai minisztérium államtitkára szerint a július közepén bejelentett rendkívüli intézkedésekkel tudja biztosítani a kormány azt, hogy az országnak legyen elegendő energiája télen is, és a rezsicsökkentés a továbbiakban is fenntartható legyen. ️Ha ezt nem így tennénk, akkor a teljes rezsicsökkentési politikát meg kellene szüntetni.
Az utóbbi napokban égtek a vonalak és záporoztak az e-mailek és a kérdések a Technológiai és Ipari Minisztérium különböző fórumaira is – írta a Világgazdaság a rezsifizetéssel kapcsolatos változtatásokról szóló cikkében.

Sokan bizonyára elővették a csekkeket, és elkezdték számolgatni, hogy vajon átlagfogyasztónak számítanak-e, jogosultak lesznek-e továbbra is a rezsicsökkentett szolgáltatásokra – olvasható Steiner Attila energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár Facebook-bejegyzésében.
Az államtitkár felhívja a figyelmet arra, hogy a részletszabályozások még jelenleg is kidolgozás alatt vannak, az állampolgári visszajelzések figyelembevételével. Az államtitkár kéri mindenki őrizze meg a nyugalmát, várjuk meg, milyen konkrét intézkedések lépnek életbe.


„Gondoljanak bele, milyen jó volt itt eddig!”

Steiner Attila arra kéri követőit, hogy gondoljanak bele abba, 2013 óta, immáron 9. éve fizetnek a magyar emberek kedvezményes, az állam által korrigált árat az energiáért, a világpiaci ár töredékéért, ami szerinte az egész világon egyedülálló.
A️z államtitkár szerint a július közepén bejelentett rendkívüli intézkedésekkel tudja biztosítani a kormány azt, hogy az országnak legyen elegendő energiája télen is, és a rezsicsökkentés a továbbiakban is fenntartható legyen. ️Ha ezt nem így tennénk, akkor a teljes rezsicsökkentési politikát meg kellene szüntetni. – írja a napi.hu

error: Content is protected !!