Jolly megmutatta új szerelmét!!! Ő miatta hagyta ott Suzyt >>> Már össze is költöztek …

Két hónapja szövődött szerelem a családjától elköltöző mulatóssztár és barátnője között, s ma már Tarcsi Zoltán, azaz Jolly (40) és új párja, Barbara (21) felvállalják a boldogságukat.

Egy ideje azt rebesgetik, hogy bár csak áprilisban költözött el a családi fészekből, a feleségétől, Suzytól (33) és közös kislányuktól, igen hamar rátalált a szerelem. Többször látták együtt a fiatal lánnyal, a bimbózó kapcsolat, a köztük izzó szikra feltűnt már korábban is a környezetüknek. Most azonban ők is nyilvánosságra hozták: együtt vannak. Jolly kedden tette fel az egy napig látható közös képeket az Instagram-oldalára, amit olvasóriporterünk kiszúrt, így jár neki a 10 ezer forintos jutalom. A fotók félreérthetetlen érzelmekről árulkodnak, hiszen a fiatal lány Jolly ölében ül, vagy éppen a szerelmes énekes lehel csókot Barbara arcára, ráadásul a kép sarkában egy piros szívvel tudatják a boldogságukat.

– A valódi érzelmeket nem lehet eltitkolni, de nincs is értelme. Boldog vagyok Barbara mellett! – kezdte a Blikknek Jolly, hozzátéve: szabad ember, mással is előfordult, hogy a szakítása után nem sokkal rátalált a szerelem.

Barbarával régóta barátok vagyunk. Szerepelt a legújabb klipemben, a munka miatt találkoztunk, de májusban elindult köztünk valami, ami több a barátságnál. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, felszabadultan, jól éreztük magunkat együtt – árulta el Jolly, aki esetében nem is csoda, hogy belehabarodott a fiatal lányba, hiszen Barbara tavaly a Magyarok Világszépe versenyének második helyezettje volt.

Barbarát még nem mutattam be a kislányomnak, ehhez sokkal több idő kell, nem akarom a kis Suzyt megzavarni, túl friss még ez a kapcsolat. A fiam, Szilveszter, akit a szárnyaim alá vettem és akivel együtt dolgozunk, már ismeri Barbarát, és elfogadta a kapcsolatunkat. A lelkemnek jólesik, hogy szeretve vagyok.

error: Content is protected !!