Póniló rúgta fejbe a négyéves kislányt ma délbe – a gyerek jelenleg is életveszélyes állapotban kórházban van

Póniló rúgta fejbe a négyéves kislányt ma délbe – a gyerek jelenleg is életveszélyes állapotban kórházban van

Borzalmas dolog történt egy négyéves kislánnyal Sárváron. A gyerek éppen háttal guggolt egy póninak, amikor az állat váratlanul hátrafelé lépett néhányat majd pedig rúgott egyet, a patája pedig eltalálta a kislány homlokát. A gyerek fejét elöntötte a vér.

Az eset a fürdő közelében letáborozott cirkusznál történt, előadáson kívül. A kislány az édesanyjával volt, aki persze azonnal az ügyeletre sietett a vérző fejű gyermekkel. A sárvári kórházból a mentő azonnal a szombathelyi kórházba szállította a sérültet. A kislány jelenleg is ott van megfigyelésen.

A gyermek édesapja a 112Press megkeresésére elmondta, hogy rendőrségi vizsgálat indul az ügyben, majd hozzátette, hogy nem szeretne besározni senkit sem, ám a szülők figyelmét úgy érzi fel kell hívni a lehetséges veszélyre. Elmondása szerint ugyanis a cirkuszi állatok nem voltak megfelelően elkerítve: sem kordon, sem figyelmeztető tábla nem volt kint. Úgy tudni a kislány az eset idején nem a pónival foglalatoskodott, hanem egy másik állatra figyelt guggolva. Az esetnek több szemtanúja is volt.

Az apa később járt a cirkusznál is, ám az állatok addigra már nem voltak kin, sőt kordont is felállítottak, illetve sajnálatukat fejezték ki az eset miatt. A lap megkereste a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot, ám egyelőre választ nem kaptak a kérdéseikre.  

error: Content is protected !!