ITT A VÉGE! 25 év után mondta ki Kökény Attila, hogy vége…nincs tovább….EGYSZERŰEN NEM MEGY TOVÁBB! >>

ITT A VÉGE! 25 év után mondta ki Kökény Attila, hogy vége…nincs tovább….

EGYSZERŰEN NEM MEGY TOVÁBB! >>

25 év után mondta ki Kökény Attila, hogy vége

Szerves része volt Kökény Attila életének a dohányzás és az alkoholfogyasztás. Az énekes hatalmas döntést hozott: először a cigarettát tette le, majd az alkoholtól is elbúcsúzott. Az okoktól a Star magazinnak mesélt:

Negyvennégy éves vagyok, huszonöt évig ittam. Egyszerűen kíváncsi voltam arra, függő vagyok-e, de hála istennek, kiderült: erről szó sincs. Pedig őszinte leszek: én az az ivó voltam, aki nem kettő pohárral fogyasztott éjszakánként. Egy este meg tudtam inni egy üveg viszkit.

Kökény Attila 1975. Április 20-án született Magyarországon. Házas ember, és három gyermek édesapja. A 2000-es évek elején kezdett el énekelni és azóta is aktívan foglalkoztatja a szakma. Számos éjszakai bárban lép fel. 20 éve játszik zongorán. Ő maga írja a dalait, és általában életét jelképezik a számok. Jó barátságot ápol Nyári Kálmán zenésszel. Volt egy együttesük is együtt, a Fain. Egy videóklippjük is megjelent Szabad a Szívem címmel. Attila 2010-ben szerencsét próbált – gyermekeinek hála – a Megasztár 5 versenyen, és be is jutott a 13 legjobb közé. A zsűri el van ragadtatva a hangjától, és már a verseny elején vérprofinak nevezték, de ennek ellenére csak a második hely jutott neki a versenyben. 2011 Május 11-én jelent meg első önálló albuma Nincs Semmi Másom címmel, amelyen a legnagyobb hazai zenészek működtek közre, köztük Rácz Gergő, Rakonczai Viktor és Dobrády Ákos is. Attila egyik nagy álma vált valóra a lemez készítése közben, hiszen a korongra felkerült egy duett is, amelyet Miklósa Erikával énekel. 2011-ben egy különleges lehetőséget is kapott, hiszen vendégszereplőként feltűnik a Jóban Rosszban című magyar sorozatban 3 estén keresztül. Még ugyanebben az évben, karácsony előtt napvilágot látott második lemeze, amely mindössze 6 dalt tartalmaz. A 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválra ő is benevezett, egy Bencsik Tamarával közösen előadott duettel. A Mese az álomról című album 2012. október végén került a boltok polcaira. 2013-ban a SuperTV2-n futó Nagy Duett című műsorban Cseke Katinka oldalán dalolt, és a versenyt meg is nyerték, maguk mögé utasítva Bangó Margiték és Király Lindáék párosát. 2014-ben ő is versenyezett a sztárokkal a Sztárban Sztár című műsorban.

error: Content is protected !!