ITT a lista : magyar termálfürdők ahová mindössze pár száz forint a belépő!

ITT a lista : magyar termálfürdők ahová mindössze pár száz forint a belépő!

írtunk arról, hogy a számításaink szerint idén nyáron a termálfürdők átlagos belépőára 2396 forintot tett ki. Persze az átlag a valóságban nagy szórást takar. A legdrágábbnak a visegrádi Lepence Spa számít, ahová egy hétvégi felnőtt belépő 7400 forintba kerül. A legolcsóbb belépőt kínáló termálfürdőről viszont akkor még nem írtunk…

Olcsó fürdők:

Hajdúdorogi Strandfürdő:
Hajdúszoboszlótól mintegy 50 kilométerre találjuk a termálstrandot. Hajdúdorogon az 1970-es években találtak termálvizet, a fürdőt pedig 1983-ban nyitották meg. A feltörő termálvíz gyógyvíz minősítéssel rendelkezik és két évvel ezelőtt a gyógyvizes medencéjüket fel is újították. Idén nem emeltek árat, ami azt jelenti, hogy egy felnőtt belépő 900 forintba, a nyugdíjas és diák jegy pedig 750 forintba kerül.

 

Fehérgyarmati Strandfürdő:
Az ország keleti csücskében, Szabolcs-Szatmár-Beteg megyében találjuk a települést és a strandot. Itt egy úszómedence és egy ikermedence jelenti a választékot és a hajdúdorogihoz hasonlóan szezonális üzemeltetésű fürdőről van szó. A teljes árú belépő 900 forintba, a diák és nyugdíjas jegy 750 forintba kerül.

Vasvári Szentkútfürdő:
Vasvár pont az ország másik felén, Vas megyében található, Szombathelytől délkeletre 30 kilométerre. Termálmedence, pancsolómedence és úszómedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Az áraik nagyon kedvezőek, pláne a nyugati országrészhez képest. A felnőtt belépő ára kereken 1000 forint, a gyermek- és nyugdíjas belépőjegy 500 forintba kerül.

 

Tiszaörsi Termálfürdő:
Tiszafüredtől délre 14 kilométerre találjuk ezt a termálfürdőt. A fenti termálstrandokkal ellentétben egész évben üzemel, ráadásul mindhárom medencéjüket – különböző hőfokú – gyógyvízzel töltik. A medencék közül az egyik fedett. A felnőtt belépő 1000 forint, a nyugdíjas és diák jegy pedig egyaránt 800 forintba kerül. – Forrás: https://szallas.news7.hu/

error: Content is protected !!