Mága Zoltán ismét adományt oszt!!! Tüzelő, ruhák, tartós élelmiszer, Karácsonyi csomagosztás jön:

Mága Zoltán ismét adományt oszt!!! Tüzelő, ruhák, tartós élelmiszer, Karácsonyi csomagosztás jön:

Minden eddiginél nagyobb összeggel, 10 millió forint értékű adománnyal segíti a hátrányos helyzetű emberek és gyerekek karácsonyát Mága Zoltán. Magánadományával azt szeretné elérni, hogy legalább 2 ezer gyereek számára örömmel teli lehessen a karácsony.

Mága Zoltán idén is útnak indította 100 templomi jótékonysági koncertsorozatát, amely Debrecenben, a református Nagytemplomban folytatódott szerda este. A koncerttel a Református Szeretetszolgálat szeretetdoboz-akcióját támogatták. Az egyházi segélyszervezet már hosszú évek óta folytatja jótékonysági akcióját, és minden karácsony előtt egy hónappal elsősorban tartós élelmiszert, tisztálkodási- és tisztítószereket tartalmazó szeretetdobozokat gyűjtenek, majd juttatnak el a rászorulóknak. Mottójuk: egy doboznyi szeretet reményt jelenthet a túléléshez és örömöt a nélkülözések közepette.

A szerda esti koncertjén Mága Zoltán minden eddiginél nagyobb felajánlást tett: magánadományként 10 millió forint értékben nyújt segítséget szegénységben élő gyerekeknek hazánkban és határainkon túl egyaránt, hogy karácsony közeledtével megkönnyítse a családok terheit. A Liszt Ferenc-díjas hegedűművész elmondta, hogy a nagyösszegű felajánlását most is, mint a korábbi jótékonysági koncertjein, a magánvagyonából, külföldi koncertturnéja bevételéből, nem pedig a sajtóban rosszindulatú megjegyzésekkel kommentált állami támogatásából finanszírozza. „Számomra a jótékonyság egy belső késztetés, hogy önzetlenül segítsek másokon. A jótékonyság számomra azt jelenti, hogy magamból, az örömömből adok másoknak, és hiszem, hogy a segítséggel jobbá és szebbé tehetem mások életét” – mondta Mága Zoltán, aki lassan 20 éve segít hátrányos helyzetű embereken, tanulni vágyó gyerekeken, betegeken és közösségeken – mindezt önzetlenségből.

error: Content is protected !!