DURVA! Ez az ismert magyar utalta az utolsó 100 milliót Zente babának! >>>> Sosem találnád ki, hogy ki az! >>>

DURVA! Ez az ismert magyar utalta az utolsó 100 milliót Zente babának! >>>>

Sosem találnád ki, hogy ki az! >>>

Ő utalhatta az utolsó 100 milliót a kis Zentének!

Az édesanya nem tudta titokban tartani.

A hvg.hu vette észre, hogy az anyuka két embernek mondott külön köszönetet, így valószínűleg Mészáros Lőrinc állhat a nagy összegű utalás mögött. Mága Zoltán ugyanis már korábban felajánlott egy nagyobb összeget.

Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült

Így mondott köszönetet az édesanya :

Sokan megírták már előttem sokkal jobban,mekkora csoda történt itt. Nem a pénz miatt, nem csak a pénz miatt.
Nem vagyunk híres vagy gazdag emberek. Átlagosak vagyunk különleges gyermekkel, egy félig felújított kis parasztházban élünk, egy autón osztoztunk, akinek nem jut az vonatozik, tudom sokaknak még ennyi sincs, de nekünk jó így imádunk itt élni, falu végén, csendesen. Nincsenek befolyásos barátaink, de vannak igazi barátaink akik most is mellettünk áltak és végig küzdötték az elmúlt napokat velem! Szó szerint írom.

Ennyi levelet szerintem a Pápa nem kapott az elmúlt héten! 🙂 💙

Zente a mi napsugarunk! Egy csupa mosoly boldog baba akiért a világ végére is elmegyek és vissza, de ezzel minden anya így van. Vettem a bátorságot és elképzeltem, hogy sikerülhet. Sikerült. Titok nincs, csak akarat. Akartam hogy sikerüljön, és valahogy ti ezt átvettétek, már ti is akartátok velem együtt!

Csodálatos!

Nekünk minden adomány tényleg ugyanolyan sokat számít. Hiszen mindenki lehetőségeihez mérten segített! Kevésből kicsi adomány is hatalmas dolog!
Mindenkinek egyenként nem tudok köszönetet mondani. Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült!
Természetesen én még izgulok, várom a pillanatot amikor lezajlik a kezelés. Megnyugodni addig nem tudok.
Kérlek, tartsatok velünk továbbra is az úton! Szeretném megmutatni Zente fejlődését, Zente útját!
Van hat lány aki hatalmas terhet vett le a vállamról. Ők vállalták, hogy segítenek megválaszolni a rengeteg levelet. Kérlek ne haragudjatok, de az emailekre és privát üzenetek zömére még nem tudtam válaszolni, de igyekszem. Remélem vasárnapig mindenkinek tudok reagálni.
Janka, Kata, Szabina, Szaszi, Timi, Erika nélkületek összeomlana a rendszer! Köszönöm azt is hogy tartottátok bennem a lelket a sírós pillanatokban! 💙
(Lesz róluk fotó is mindenképpen szeretném bemutatni a kis csapatot ami az egy személyes blogból lett 🙂 )
Most pedig a lényeg!
Mutatom a képeket, ők szintén SMA betegek akiket lehet támogatni. Tettem egy felhívás, melyre ők jelentkeztek. Egy személyt biztosan nem fogok kijelölni, ebben én már nem döntök. Válasszatok, de rossz választás itt nincsen! Mehet nekik is támogatás segédeszközre, terápiára. Köszönöm, ha nekik is juttatok valamennyit a Zentének szánt adományokból! 💙

error: Content is protected !!