Ingyen fogorvos 2022!!! Itt a letölthető kérelem : 2022. január 1-től ennyi pénzt ad az állam fogászati költségre, kezelésre, új fogsorra, implantátumra, szájsebészeti beavatkozásra csak az emberek 99%-a sajnos nem tud róla!

Ingyen fogorvos 2022

Ingyen fogorvos 2022: Itt a letölthető kérelem : 2022. január 1-től ennyi pénzt ad az állam fogászati költségre, kezelésre, új fogsorra, implantátumra, szájsebészeti beavatkozásra csak az emberek 99%-a sajnos nem tud róla!

SZINTE SENKI NEM TUD RÓLA, DE ITT INGYEN VAN:
Tájékoztató a fogászati ellátással kapcsolatos méltányossági kérelmekhezA fogászati ellátással kapcsolatos költségek (fogorvosi munkadíj, fogtechnikai díj) méltányossági alapon történő átvállalására abban az esetben van lehetőség, ha a fogorvosi ellátásra az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral (továbbiakban: OEP) érvényes finanszírozási szerződéssel rendelkező egészségügyi szolgáltatónál kerül sor, valamint a fogtechnikai eszközöket (fogpótlás/fogszabályozó készülék) az OEP-pel érvényes ártámogatási szerződéssel rendelkező fogtechnikus készíti.

KÉRELEM ITT: FNMT.150.K

error: Content is protected !!