Igyál citromos vizet gyógyszer helyett, ha ezek közül bármelyik problémád van! Osszátok meg >>>

Igyál citromos vizet gyógyszer helyett, ha ezek közül bármelyik problémád van!

Osszátok meg >>>

Nem kérdés, hogy eltekintve a tiszta víztől, a citromos víz, az egyik legkedvezőbb természetes ital, amely szabályozza a szervezet megfelelő működését. Az egy dolog, hogy a citromos víz tele van antioxidánsokkal, fehérjével, B és C vitaminnal, foszforral, illóolajokkal, káliummmal, flavonoidokkal, és a szénhidrátokkal, de azt is elmondhatjuk, hogy az immunrendszernek ez az ital kedvez leginkább, mert erős antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkezik.

 A citromos víz tehát a tápanyagoknak igazi tárháza.

Hogy a legtöbb hasznot élvezhessük ki, amit a citromos víz biztosít, akkor fogyasztjuk helyesen, ha mindjárt ébredés után, reggel isszuk, rendszeresen.  Ez megtisztítja a testet a méreganyagoktól, javítja az emésztést, elősegíti az egészséges fogyást, megfékezi az étvágyat és az egészségtelen sóvárgást, és visszaállítja a lúgos környezetet a szervezetben.

Ha az alábbi bajok bármelyikétől szenvedsz citromot vizet fogyassz, és gyorsan természetes módon megoldhatod a bajt.

Ebben a 14 egészségügyi problémában a citromos víz reggelente a legjobb hatású.

 

  • Gyulladás

 

A savasság az elsődleges oka a gyulladásnak a szövetekben. A citrom gyulladásgátló tulajdonságai ellensúlyozzák a savasságot.

 

Epehólyag kövek okozta fájdalom is jelentősen csökkenthető citromos  vízzel, étkezés közben.

 

  • Immunrendszer

 

A citromos víz serkenti a nyirokrendszer működését, amely az immunrendszerrel működik.

 

  • Influenza és megfázás

 

A citrom erősíti az immunrendszert, és számos antivirális és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik a magas C-vitamin tartalma, ami miatt a legjobb orvosság influenza és a megfázás esetén.

error: Content is protected !!