A Magyar Ken baba öngyilkos lett, de nem sikerült neki, így néz ki most — fotók!

Rettenetes állapotba került a magyar Ken baba. Nyoma sincs régi önmagának. Lelki problémái odavezettek, hogy bánatevő lett, önmagához képest durván elhízott és jól láthatóan brutálisan megváltozott a kinézete.
Míg korábban magamutogató életet élt a magyar Ken baba, az elmúlt fél évben megszűnt létezni a közösségi oldalain. Tavaly szeptemberben posztolt utoljára fotót magáról, míg korábban napi rendszerességgel jelentkezett. Lapunk olvasójának fotói választ adnak arra, hogy mi lehet ennek az oka. A fiatal férfi brutális változáson ment keresztül, ráadásul nem előnyére. Szó szerint súlyos problémái vannak: nagyon meghízott, eltűnt a szőke haja, és lehajtott fejjel közlekedik az utcán, remélve, hogy senki nem ismeri fel.


Einwiller Gregor
Birtokunkba került egy fényképsorozat, melyen nyoma sincs régi önmagának Fotó: Bors

Ezúttal nem volt szerencséje. Megkerestük az egykori valóságshow-szereplőt, akit szembesítettünk a ténnyel, birtokunkba került egy fényképsorozat, melyen nyoma sincs régi önmagának. Ahogy arra számítottunk, nem fogadta kitörő örömmel a hívásunkat.

Hónapok óta ettől félek, hogy valaki felismer és lefotóz. Korábban is jeleztem nemtetszésemet, ha ilyet tapasztaltam, de ez most felháborít. „Senkinek semmi köze hozzá, hogy nézek ki” – fakadt ki.

Einwiller Gregor
Elárulta, hónapok óta tartó súlyos problémái vannak

Einwiller Gregor először megszakította hívásunkat, majd később már higgadtan nyilatkozott a vele történtekről, elárulta, hónapok óta tartó súlyos problémái vannak.

Óriási a baj, nem véletlenül tűntem el! Fájó napokat élek, mély depresszióval küzdök. Csak akkor mozdulok ki, ha muszáj, a négy fal rabja vagyok. 


Az öngyilkosság is megfordult a fejében

Greg nagyjából másfél évtizeddel ezelőtt költözött Magyarországra a Vajdaságból, szeretteinek pedig nem számolt be a problémájáról.

„A családom külföldön él, egyedül vagyok Magyarországon.”

Nem tudok anyukámhoz átszaladni, átölelni vagy kisírni neki a bánatomat, pedig biztosan könnyebb lenne. Nem akartam rájuk ijeszteni, ezért nincsenek tisztában az állapotommal. 


„Mindig ügyelek arra, hogy mosolygós emoji-kat küldjek nekik, még ha belül teljesen mást is érzek. Nagyon kevés barátommal tartom a kapcsolatot, ők próbálják tartani bennem a lelket. Nincs könnyű dolguk, mert őket sem engedem közel magamhoz” – árulta el.

error: Content is protected !!