ÍGY érkezik a 13. havi nyugdíj és a 13.ik havi családi pótlék! Idén Karácsony előtt plusz pénz érkezik sok családhoz >>>

ÍGY érkezik a 13. havi nyugdíj minden magyar nyugdíjasnak! ITT a dátum – EKKOR kap minden magyar nyugdíjas 1 havi teljes összeget!

SAJNOS A CSALÁDI PÓTLÉK KIEGÉSZÍTÉST MÉG NEM FOGADTÁK EL, DE MÁR GYŰJTIK AZ ALÁÍRÁSOKAT MIATTA!

13.IK HAVI NYUGDÍJAT VISZONT KAPNAK AZ IDŐSEK……

A 13. havi nyugdíj bevezetésére készül az Orbán-kormány: áldásból átok?

Rövid távon áldásnak, hosszabb távon átoknak bizonyulhat a 13. havi nyugdíj – amint ezt a 2009 előtti története is bizonyítja. A folyó finanszírozású magyar nyugdíjrenszer jövőjét a gazdaság fejlődése mellett alapvetően négy kényszerítő tényező – a demográfiai, a foglalkoztatási, a kivándorlási és a versenyképességi helyzet – határozza meg. A koronavírus-pandémia mindegyiket megzavarja, bár remélhetőleg csak ideiglenes jelleggel. A veszélyhelyzet elleni védekezés eszközei azonban sokkal hosszabb távú hatást gyakorolhatnak a jövőre, mint maga a járvány. Ilyen eszköz a tizenharmadik havi nyugdíj is.-írja a portfolio.hu.

Tállai András államtitkár a 13. havi nyugdíj utalásának részleteiről beszélt a Magyar Nemzetnek. Kiderült, hogy a kormány 70 milliárd forintot különít el erre a célra!

ÍME A DÁTUMOK ÉS A PONTOS ÖSSZEGEK >> ENNYIT KAPNAK kézhez a nyugdíjasok! :

A kormány a tervek szerint négy lépcsőben építi vissza a 13. havi nyugdíjat. Elsőként 2021 februárjában kapnak a nyugdíjasok ilyen címen juttatást, akkor majd negyedhavi összeget kapnak készhez.

Nagyjából 70 milliárd forintot jelent a 13. havi nyugdíj első részlete – mondta a lap csütörtöki számában megjelent interjúban Tállai András.

Kifejtette: tisztában vannak azzal, hogy a koronavírus-járvánnyal járó válság nehezen érinti a nyugdíjasokat is, nem csak lelkileg és fizikailag nehéz most nekik. Ezért állítja vissza a kormány a 13. havi nyugdíjat. A jogosultak 2021 februárjában negyedhavi, 2022 elején félhavi, 2023-ban háromnegyed havi extra juttatásra számíthatnak, a folyamat végén, 2024-ben pedig teljes havi összeget kapnak. A 13. havi nyugdíjjal azután minden esztendőben teljes összegben számolhatnak az idősek.

error: Content is protected !!