HOLNAP REGGEL IGAZI TÉL LESZ, A MAINÁL IS ROSSZABB, DE AMI UTÁNA JÖN…>>> OSSZÁTOK!!!

HOLNAP REGGEL IGAZI TÉL LESZ, A MAINÁL IS ROSSZABB, DE AMI UTÁNA JÖN…>>> OSSZÁTOK!!!

Sok helyütt repkedhetnek a mínuszok.

Vasárnap túlnyomóan napos időre, kevés felhőre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. Hajnalban -1, +5, a völgyekben -2, -3, délután 14-18 fok várható – olvasható az Időkép időjárási portálon.

Íme a heti előrejelzés :

Országos előrejelzés: reggeltől szerda éjfélig

Napos idő várható gomolyfelhőkkel. Csapadék nem lesz. Az északi, majd a délire forduló szél napközben többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között alakul, de egyes fagyzugokban -2, -4 fok is lehet, talajmenti fagy pedig többfelé valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 18 fok között várható.

Hétfőtől Csütörtökig erős lehűlés érkezik!!!

Országos előrejelzés: csütörtök

Derült, száraz idő lesz. A nyugati, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +7 fok között alakul, de egyes fagyzugokban -1, -3 fok is lehet, talajmenti fagy pedig többfelé valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 21 fok között várható.

Országos előrejelzés: péntek

Túlnyomóan derült, száraz idő lesz. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 9 fok között, egyes fagyzugokban 0 fok körül alakul, talajmenti fagy az előző napokénál kisebb területen valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között várható.

Országos előrejelzés: vasárnap

Többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Az északkeleti, északi szél napközben helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

error: Content is protected !!