35 fokos hőség jön!!! Hétfőtől támad a kánikula…heti előrejelzés itt:

35 fokos hőség jön!!! Hétfőtől támad a kánikula…heti előrejelzés itt:

Hétfőn napos idővel indul a reggel, napközben is a napsütés lesz túlsúlyban, az időnként megnövekvő gomolyokból legfeljebb nyugaton és északon, északkeleten fordulhat elő helyenként gyenge zápor, esetleg zivatar. A szél nyugatira, délnyugatira fordul, és főként északon, északkeleten megélénkül. Friss lesz a reggel, az északi völgyekben helyenként 10 foknál is hűvösebb lehet, napközben azonban már 25 és 30 fok közé melegszik a levegő – írja az Időkép.

Kedden már 27-32 fok várható, északon, kevesebb délen több napsütéssel. Főként az ország északi felén fordulhat elő szórványosan zápor, zivatar.

Szerdán is északon lehet helyenként konevktív csapadékra számítani, de ismét sok lesz a napsütés, délután már 29-34 fok lehet. A délnyugati szelet ezeken a napokon többfelé kísérhetik élénk, zivatar idején erős lökések.

Csütörtökön előreláthatólag tetőzik a meleg, délen, délkeleten 35 fok is lehet. Délután északnyugat felől viszont hidegfront érkezhet, és hozhat egyre többfelé záporokat, zivatarokat, északnyugatira forduló szelet, ezzel együtt péntekre pár fokkal a hőmérséklet is visszaeshet.

Pénteken, Szombaton és Vasárnap napos meleg idő várható, záporokkal tarkítva!!!

error: Content is protected !!