Házasodna a gazda: A csinos hölgyektől leesett a gazdák álla….nem is tudtak ellenállni!!!

Házasodna a gazda

Házasodna a gazda: így reagáltak a gazdák a hölgyek érkezésére – Volt, aki szó szerint hasra esett előttük:

Házasodna a gazda szereplők 2022 – Vajon a televíziós valóságshow tényleg segíthet a gazdáknak megtalálni életük párját? Nem sokára kiderül, hiszen augusztus 29-én új évaddal köszönt be a Házasodna a gazda az RTL klubon. Tovább dübörög a párkeresős reality, újabb szerelmi sztorik bontakoznak ki a vidéki romantika ölelésében.

Nem kell már sokat várni, és képernyőink előtt ülve követhetjük nyomon a négy gazda rögös útját, ami remélhetőleg az igaz szerelemhez vezet. Az izgalmas műsort az RTL klub hétköznap esténként vetíti majd, így rendszeresen találkozhatunk a hősökkel, akik a kamerák előtt vállalták a szerelmi útkeresést.
A négy bátor szereplő, Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda lehetőséget kapnak arra, hogy megtalálják a társukat, ám ez általában nem egy egyszerű feladat.

A potenciális jelöltekkel ismét rapid randik során ismerkedhetnek meg elsőként. A hölgyeket és urakat a gazdák a saját farmjukon fogadják. Itt egyből “mély vízbe” kerülnek, hiszen szempillantás alatt kiderül, hogyan viszonyulnak a jelentkezők a gazdálkodó élet viszontagságaihoz. Ez az első rosta. Aki ezen átmegy, ott is maradhat a farmon Vera, Alfonz, Péter vagy Zsolt gazda társaságában. Ekkor kezdődik csak igazán a történet izgalmas része.
Ahogy már megszokhattuk, versengésből, intrikából bizonyosan nem lesz hiány. A szenvedélyek viharában talán kicsit meg is feledkeznek a kamerák kereszttüzéről, ettől válik életszagúvá a sorozat. A hősök komolyan veszik a feladatokat, valódi érzelmek születnek, igazán mély kapcsolatok alakulnak az egész ország szeme láttára.

Idén az RTL klub műsora ismét határokon átívelő lesz, hiszen Alfonz gazda erdélyi birtokán keresi a nagy Ő-t.
Nádai Anikó pedig műsorvezetőként rengeteg hasznos tanáccsal látja el a gazdasszonyt és a gazdákat, nehogy eltévedjenek a párkeresés rögös útvesztőjében.

Ez is érdekelheti : Plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok >>>

error: Content is protected !!