Fontos! Bezárások jönnek az Okmányirodákban, erről jobb ha tudsz te is!

Az ország valamennyi kormányablakában, így vármegyénk kormányzati ügyfélszolgálataiban is szünetel az okmány- és járműügyintézés, az okmányirodák pedig zárva tartanak március 7-én, kedden.
A szolgáltató átfogó informatikai karbantartást végez. Ezen a napon az ország valamennyi okmányirodájában szünetel az ügyintézés, a kormányablakokban pedig az okmányügyek (pl. személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, útlevél, diákigazolvány stb.) és a járműügyintézés (pl. forgalmi engedély, forgalomból való kivonás és forgalomba helyezés stb.) szünetel.
A karbantartás érinti a Schengeni Információs Rendszert is, ezért március 2-án soron kívüli (5 napos) útlevél iránti kérelmeket nem tudnak fogadni a kormányablakokban és okmányirodákban, továbbá március 6-án csak a délig rögzített kérelmek esetében van lehetőség az azonnali (24 órás) eljárás keretében kiállított útlevelek átvételére: aznap 15 óra után a Központi Okmányirodában(Budapest, XIII. ker. Visegrádi u. 110.).Más ügykörökben zavartalan lesz az ügyfélfogadás.Bejelentették: Március 7-től itt újabb bezárások jönnek! Erről jobb ha minden család tud, fontos!

error: Content is protected !!