Felrobbantotta az internetet és futótűzként terjed a magyar nyugdíjas nyílt levele – ORBÁN VIKTOR IS ELOLVASTA, ÉS EZT ÜZENTE VISSZA:

Felrobbantotta az internetet és futótűzként terjed a magyar nyugdíjas nyílt levele – ORBÁN VIKTOR IS ELOLVASTA, ÉS EZT ÜZENTE VISSZA:

Az interneten vírusszerűen terjed az a bejegyzés, melyet egy magyar nyugdíjas férfi írt kortársainak! Már több ezeren osztottak meg!

Nyugdíjas Barátaim! KEDVES ORBÁN VIKTOR! Az 1930-as, 40-es, 50-es évek szülöttei! Mi megtapasztaltuk, láttuk, és éltük a háborús eseményeket és azok következményeit…, a lerombolt országot. Ez a korosztály volt, aki eltakarította a háborús romokat. Építette gyermekei számára az alapokat. Szépítette környezetét. A vidéki lakosságnak nem kis terheket jelentett a 60-as,70-es, 80-as években:

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

– Az úthálózat, járdaépítés,

– villamoshálózat,

– a vízvezeték- és csatornahálózat,

– a telefon

– a gázvezeték rendszer építéséhez a hozzájárulás.

Szabadnapjukon és munka után, társadalmi munkában a gyári munkások, bányászok, parasztfiatalok gyermek- és munkásüdülőket, kulturális létesítményeket, gyárakat, üzleteket, vasutat, parkokat stb. építettek. Kézzel mozgatható csigákkal vonszolták fel az emelvényre az anyagot, talicskával egyengették a talajt, daruk és emelőgépek hiányában.

GYORSKÖLCSÖN MÉG MA! BÁRLISTÁSOKNAK IS: KATTINTSON IDE

Ez a korosztály az, aki méltatlan helyzeteknek van kitéve. Döntenek sorsuk felől azok, akiknek milliós összegű a havi jövedelmük A küzdelmes, munkás években megfáradt emberek pedig, egyik napról a másikra tengődnek. Ha kifizetik a havi számláikat, a 10 ezrekre rugó gyógyszereiket kiváltják, néha egy szemüveg, műfogsor is nagy anyagi terhet jelent számukra. Még boldogok is lehetnek, ha marad néhány garasuk, és a turkálóban tudnak maguknak vásárolni.

Ezzel az írással nem vitafórumot szeretnék indítani, csak kikívánkozott belőlem tehetetlennek érzem magam és nagyon elvagyok keseredve és üzenni szerettem volna a Miniszterelnök Úrnak. Bízom a változásban. Köszönöm ha elolvastátok NAGY GENERÁCIÓ.

Viszontválaszban sok egészséget kívántak az idős bácsinak.

„Megbűnhődte már e nép A múltat s jövendőt!” OSZD MEG HA EGYETÉRTESZ !

error: Content is protected !!