Fél év hallgatás után Suzy is megszólalt!!! Neki is volt valakije!!! Megdöbbentő ki az >>

Fél év hallgatás után Suzy is megszólalt!!! Neki is volt valakije!!! Megdöbbentő ki az >>

Több hónapnyi hallgatás után először beszélt őszintén a Jollyval való szakításáról Suzy.

Az énekesnő a TV2 Tények Plusznak vallott arról, miért is váltak el a férjével, Tarcsi Zoltánnal, vagyis Jollyval. Mint kiderült, a zenésszel egyszer már próbáltak kibékülni áprilisi szakításuk óta, de nem sikerült helyrehozni a házasságot.

“Elhittem neki, hogy ő ezt az egészet megbánta, hogy nem szereti a másik lányt, hogy engem szeret, meg hiányoztam neki. Jó érzés volt, hiszen a házassági évfordulónkon, ami augusztus 7-én volt, belőlem is előjöttek az érzések, és én is elérzékenyültem. 100 szál rózsát küldött ajándékba” – mesélte a Tények Plusznak. A békülés olyan jól sikerült, hogy még Horvátországba is elment a férje után, aki klipet forgatott a tengerparton. Közös kislányuk, Zsuzsika is boldog volt, hogy újra együtt láthatja a szüleit.

Suzy szerint ekkor jött egy újabb váratlan fordulat, és Jolly újra eltűnt, sok cikk pedig azt állította, hogy még mindig új, fiatal barátnőjével van. A zenész a napokban arról mesélt, hogy ő felvállalja új kapcsolatát Barbarával, és szerinte Suzynak is ezt kellene tennie. “Lassan most lesz már fél éve, hogy ketten élünk a kislányommal, és nincsen senkim. Ha lenne, akkor bemutatnám” – cáfolt az énekesnő.

“Egy férj a feleségét, a gyereke anyukáját nem szabadott volna ország-világ előtt lemocskolni mindenféle történetekkel” – tette hozzá.

Jolly azt állítja volt neki valakije …. Suzy tagad!!!

error: Content is protected !!